Proslavite Valentinovo uz Prljavo kazalište na Karnevalskoj zabavi  u EX port Delti!

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Koncert će se održati 14. veljače u EX port Delti koja vrata otvara u 20 sati a nastup legendarnih Prljavaca se očekuje nešto kasnije. Ulaznice možete kupiti u Dallas Music shopu i u Karnevalskoj kućici na Korzu po cijeni od 50 kn u pretprodaji, a na dan zabave 70 kn

“Tu noć kad si se udavala”, “Moj bijeli labude”, “Vlakovi”, “Iz nekih starih razloga”, “Svaki put kad odlaziš”, “Ma kog’ me Boga za tebe pitaju”… samo su neke od brojnih kultnih ljubavnih pjesama Jasenka Houre i ekipe koje su snimili i popularizirali tijekom sada već 40-godišnje karijere!

Povodom Valentinova Prljavo kazalište je održalo koncert u Rijeci i prošle godine. Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Nemoguće je ostati imun na provalu emocija kada se čuje neka od ovih pjesama, a posebno ih rado slušaju zaljubljeni! Tisuće i tisuća ljubavnih priča ili su započele ili su “začinjene” uz glazbu Prljavaca… stoga je odlazak na njihov koncert na samo Valentinovo zapravo najbolji način da proslavite dragi nam “praznik zaljubljenih”!

Prljavo kazalište, jedan od najdugovječnijih bendova na hrvatskoj glazbenoj sceni, stiže ponovno u Rijeku 14. veljače, u EX port Delti koja vrata otvara u 20 sati a nastup legendarnih Prljavaca se očekuje nešto kasnije.

Ulaznice možete kupiti u Dallas Music shopu i u Karnevalskoj kućici na Korzu po cijeni od 50 kn u pretprodaji, a na dan zabave 70 kn.

Prljavo kazalište već je puna četiri desetljeća vrhunska live atrakcija, a to će ponovno pokazati u Rijeci na samo Valentinovo gdje će pored niske nezaboravnih ljubavnih hitova zasvirati i druge uspješnice iz svojeg 40 godina dugog i uspješnog glazbenog opusa.

Pjesme „Radio Dubrava“, „Ako tražiš nekoga“, „Tu noć kad si se udavala“, „Lupi petama“, „Devedeseta“, „Ruža Hrvatska (Mojoj majci)“, „Marina“, „Zaustavite zemlju“, samo su neki od hitova koje će publici u Rijeci zasvirati Prljavci a neće izostati ni kultne pjesme poput „Sve je lako kad si mlad”, „Sretno dijete“, „Crno bijeli svijet“, „Mi plešemo“ i mnoge druge.

Stoga, nema boljeg plana no proslaviti Valentinovo na koncertu Prljavog kazališta!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari