VEČERAS FINALE THE VOICEA: Alen, Ruža, Edgar i Vedran – tko će postati „Najljepši glas Hrvatske“?

Foto: voice.hrt.hr

Odluka o pobjedniku bit će donešena temeljem glasova gledatelja i slušatelja Hrvatske radiotelevizije koji će tijekom emisije glasovati za svoje favorite.

Alen Đuras, Ruža Janjiš, Edgar Rupena i Vedran Ljubenko finalisti su showa The Voice – Najljepši glas Hrvatske, a u subotu u finalnoj emisiji doznat ćemo tko je od njih pobjednik druge sezone ovog popularnog showa.

Odluka o pobjedniku bit će donešena temeljem glasova gledatelja i slušatelja Hrvatske radiotelevizije koji će tijekom emisije glasovati za svoje favorite.

Nakon štu su prošli audicije, dvoboje i nokaute četvero finalista je glasovima publike izborilo svoje mjesto u subotnjem showu. Kao i prošle sezone natjecatelji će u finalu otpjevati pjesmu kojom su na audiciji i izborili svoje mjesto u showu.

alen voice

Finale će otvoriti Alen Đuras iz Tima Jacques pjesmom ‘Thinking out loud’ Eda Sheerana koju je izveo na audiciji kada mu se okrenulo svo četvereo mentora.

edgar voice

Edgar Rupena izvest će pjesmu „Granada“ Augustina Lare u verziji Placida Dominga kojom je na audiciji oduševio Tonyja i Jacquesa, a odlučio se ući u Tim Tony.

vedran voice

Pjesmu “It’s a Man’s Man’s Man’s World” Jamesa Browna otpjevat će Vedran Ljubenko, a na audiciji mu se uz mentora Ivana okrenuo i Tony.

ruža voice

Jedina dama u finalu, Ruža Janjiš u finalu će izvesti „You shook me all night long“ sastava AC/DC čijom je izvedbom na audiciji oduševila sve mentore, a do kraja stigla odlučivši se za Tim Indira.

Uz pjesmu s kojom su se predstavili na audiciji svaki će kandidat otpjevati jednu novu pjesmu te po jednu s mentorom.

Tko će osvojiti titulu Naljepšeg glasa Hrvatske i čiji će tim pobijediti, možete saznati večeras na 1. Program HTV-a i 2. Program Hrvatskog radija od 20 sati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari