VEČERAS POLUFINALE „ZVJEZDICA“: Svi navijamo za Miu, Ninu i Medeu!

Nakon dvije četvrtfinalne emisije, dugih vijećanja žirija i puno emocija, dobili smo 20 polufinalista popularnog RTL-ova talent showa „Zvjezdice“ među kojima su i tri simpatične djevojčice i odlične pjevačice iz našeg kraja – Mia Negovetić, Nina Abramović Dimec i Medea Market Sindik.

Podsjetimo, u prvoj četvrtfinalnoj emisiji svoje mjesto u finalu izborilo je deset sjajnih Zvjezdica, a to su Leilani Cammisa, Lovro Ivić, Nina Rajnović, Kornelija Petak, Valeria Jacek, Meri Andraković, Iva Prgić, Ananda Đuranović, Elena Brnić te Mia Negovetić.

U drugoj četvrtfinalnoj emisiji prošle subote pridružilo im se još deset malenih pjevača i pjevačica, čija ćemo imena sigurno još puno puta slušati. Drugu skupinu polufinalista čine Lana Rubelj, Ivan Crljen, Đana Smajo, Nina Abramović Dimec, Gabriela Bonić, Lea Tušak, Lea Bičanić, Marin Bulić, Antea Kavelj i Medea Market Sindik.

mia-negovetic

Mia Negovetić oduševila je cijelu Hrvatsku nastupivši na mimohodu u Zagrebu. Ona svira piano i gitaru, a sluša RnB i pop glazbu. Uz pjevanje hobiji su joj plesanje, gimnastika i crtanje.

Nina Abramović Dimec
Nina Abramović Dimec

Iz Kostrene dolazi Nina Abramović Dimec. Iako ima samo deset godina već je nekoliko puta nastupala na glazbenim festivalima, kao što su Kvarnerić i Dječji mikrofon. Članica je glazbene i plesne škole i svira klavir. Voli disco, pop i klasičnu glazbu, a osim pjevanja voli i prirodu i životinje.

medea market sindik

I 12-godišnja Medea Market-Sindik dobro je poznato ime ljubiteljima dječjih festivala. Ona je u rujnu ove godine na natjecanju Dječji mikrofon osvojila nagradu na najbolju interpretaciju. Pohađa plesnu školu za hip-hop i jazz. Voli pop glazbu, a hobiji su joj uz pjevanje, sviranje, plesanje i crtanje.

Predivni vokali, vrckavost na pozornici i pomno osmišljeni scenski kostimi za njih su se pokazali kao dobitna kombinacija. Najvažnije je da su svi oni uspjeli prenijeti emociju do Vanne, Alke, Luke Nižetića, Enisa Bešlagića i Zdravka Šljivca, što znači da nemaju problema ni s osvajanjem srca publike.

Svi će se složiti da svi sudionici showa trebaju imati veliku hrabrost odabrati pjesme glazbenih velikana poput Elvisa Presleya, Boba Marleya, Janis Joplin ili Adele. Zvjezdice ih interpretiraju na svoj način i time ostavljaju žiri bez daha, koji se usudi konstatirati da su neki bolji i od originala.

Večeras se letvica podiže još i više, a mjesta u finalu čekaju samo one najbolje. Stoga budite uz „Zvjezdice“ i navijajte za Miu, Ninu i Medeu kako bi izborile prolazak u finale popularnog showa!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari