U FINALU „ZVJEZDICA“ MIA I NINA! Raspjevana Mia rasplakala Vannu i istakla kandidaturu za konačnu pobjedu

U sinoć emitiranoj polufinalnoj emisiji RTL-ova talent showa „Zvjezdice“ izabrano je ukupno 12 finalista, dvoje više od predviđenog, na temelju inzistiranja žirija koji je „založio“ svoj honorar kako bi progurao još dvoje natjecatelja u samu završnicu ovog popularnog pjevačkog natjecanja.

Među 12 finalista našle su se i dvije predstavnice Primorsko-goranske županije, Mia Negovetić iz Rijeke i Nina Abramović Dimec iz Kostrene!

zvjezdice rtl žiri

U sinoćnoj emisiji posebno je nadahnuta bila Mia koja je izvela pjesmu“Who you are” britanske kantautorice Jessie J na takav način da je opet „uneredila“ žiri. Njezina izvedba u tolikoj je mjeri ganula Vannu da se ova rasplakala, uz iskreni komentar – “Ma koja bijednica u originalu pjeva ovu pjesmu?”. Inače stroga Vanna potpuno je pokleknula pred Mijinim glasom, a slično je reagirao i Zdravko Šljivac, iskusni „lovac na talente“ koji je u nekoliko navrata priznao da je Mia mala pjevačica kakvu već dugo nije čuo.

“Ja sam šokiran, ja od šoka ne mogu ni plakat”, komentirao je Luka Nižetić, dok je Enis Bešlagić tješio Vannu. “Kada Vanna pokaže ovako javno emociju, to ti treba dosta značiti”, kazao je Enis. “Bila si odlična, rasplakala si i mene”, dodala je Alka.

U sinoćnoj e misiji nastupilo je ukupno dvadesetero mladih pjevača, a u finale je otišlo njih dvanaestero. To su Meri Andraković, Lana Rubelj, Marin Bulić, Gabriela Bonić, Lovro Ivić, Iva Prgić, Kornelija Petak, Mia Negovetić, Nina Abramović Dimec, Đana Smajo, Leilani Cammisa i Antea Kavelj.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari