‘BILO JE I VRIME’ Tomislav Bralić I Klapa Intrade 6. travnja pjevaju u Opatiji

Photo: Miranda Cikotic/PIXSELL,

Koncert će se održati u subotu 6. travnja u Sportskoj dvorani Marino Cvetković s početkom u 20.30 sati

Tomislav Bralić i Klapa Intrade 6. travnja dolaze u Opatiju!! Veliki koncert održat će se u sportskoj dvorani Marino Cvetković.

Tomislav Bralić, sjajni zadarski pjevač sa svojim pjesmama i interpretacijom obilježio je zadnjih nekoliko desetljeća sa sjajnim nizom hitova i pjesmama koje su u kratkom vremenskom periodu postale kultne. S Klapom Intrade je dugogodišnjim predanim radom potvrđen status jedne od najvećih klapa u povijesti hrvatske glazbe.

Specifičnim glasom mističnog baritona, glasom koji toplinom miluje, opipljivom ljubavi dodiruje, te iznimnom srdačnošću raznježuje, Bralić godinama osvaja srca publike.

Tomislav Bralić sa klapom Intrade su uz besprijekorni glazbeni izričaj i izraženu sugestivnost u izvedbama pjesama postali su izvođači koji sa lakoćom pune sportske dvorane i stadione te su postavili nove standarde ne samo u klapskom svijetu.

Krajem prošle godine Tomislav Bralić i klapa Intrade objavili su novi album znakovitog naziva ‘Bilo je i vrime’ , četiri godine nakon pretposljednje im albuma ‘Cviće’ pa će publika u Opatiji pored starih favorita sigurno čuti i podosta novih pjesama jer album sadrži čak 14 pjesama među kojima su hitovi poput ‘Lipe oči’, ‘Ne mogu te prestat jubit’ i ‘Ferma bi vrime’.

Iako su prošle četiri godine od studijskog albuma ‘Cviće’, ova klapa je cijelo vrijeme bila aktivna. Objavili su kompilaciju ‘Best of – 30 godina’ povodom njihovih 30 godina rada a nakon sjajnog koncerta u Areni Pula klapa je odlučila objaviti u 2018. album s koncerta sa poklon DVD-om.

Cijelo vrijeme su održavali koncerte, izbacivali singlove i osvajali nagrade na festivalima.

Ulaznice su prodaji od 12. ožajka na prodajnim mjestima Dallas Music Shop Rijeka, Foto Kurti Opatija, Matulji Tours te na svim prodajnim mjestima i online putem Ticketshopa po cijeni od 80 kn za tribine i 100 kn za parter te 120 kn za Vip parter.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari