JOŠ 5 DANA: Saša Matić u Dvorani mladosti “More tuge” pretvorit će u opći delirij!

Nakon što je krajem prošle godine Saša Matić rasprodao dvije večeri u Areni Zagreb, cijeli taj glazbeni spektakl u medijima je proglašen glazbenim čudom! A zaista je i napravio čudo….

Srpski folk-pjevač Saša Matić poznat je po hitovima „Kralj izgubljenih stvari“, „Kad ljubav zakasni“, „Nađi novu ljubav“, „More tuge“ u suradnji sa Severinom te mnogim drugima.

Nakon objave zadnjeg albuma „Ništa ne bih menjao“ Saša je poharao velike dvorane u regiji pa je nakon dvije rasprodane večeri u beogradskoj Areni krajem prošle godine dva dana zaredom imao koncert u Areni Zagreb.

U ta dva dana vidjelo ga je više od trideset tisuća njegovih obožavatelja, a publika je znala otpjevati s njime sve pjesme od početka do kraja.

Saša Matić je već nekoliko puta izjavio kako mu je od malih nogu uzor i velika inspiracija bio nikad prežaljeni Oliver Dragojević, a taj njegov senzibilitet i nježnost u izvođenju pjesama prepoznala je i Severina koja je napravila divnu suradnju sa Sašom.

Saša Matić nastupao je diljem svijeta, od SAD-a i Kanade do Australije, a sada ga možete poslušati 15. ožujka i u Rijeci, u Dvorani mladosti na Trsatu.

Ulaznice su u prodaji u Dallas Music Shopu Rijeka i na prodajnim mjestima Ticketshopa po cijenama od 100 do 200 kuna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari