DONOSIMO DETALJE: Justin Bieber za dva dana stupa na hrvatsko tlo

Ostalo je nešto više od 48 sati dok najpopularniji Kanađanin ne stupi na hrvatsko tlo

Uoči dolaska u Zagreb, Justin Bieber poharao je europsku dodjelu MTV-jevih nagrada sinoć održanu u Rotterdamu! Iako se baš poput kolegice Beyonce i mnogih drugih, nije pojavio – apsolutni je pobjednik s tri osvojene nagrade! Trijumf će za dva dana slaviti u zagrebačkoj Areni pred brojnim fanovima.

Belieberi su opet odradili odličan posao. Svoju ljubav prema omiljenom glazbeniku pretvorili su u glasove i donirali mu čak tri MTV nagrade na netom održanim MTVjevim nagradama u nizozemskom Rotterdamu! Uz ostalo, i nagradu za najvjernije fanove. Mogu okrunjeni Weeknd, Green Day, Coldplay i ostali pjevati što god žele – no, čini se da na glazbenom tronu – trenutačno ima samo mjesta za jednoga! Njegovo ime je Justin Bieber! No, očito nije zaludio samo djevojčice diljem svijeta!

“Želite li čuti cool priču o Johnnyju Deppu? Otvorio sam vrata hotelske sobe, kad ono Johnny Depp. I on kaže – Želim da ovo imaš! i da mi svoju kapu. Nije li to cool?! I onda je s kćerkom došao na moj koncert s u Miamiju. Prekul lik”, kazao je Justin Bieber, glazbenik.

Ostalo je nešto više od 48 sati dok najpopularniji Kanađanin ne stupi na hrvatsko tlo! On u Zagreb naravno ne dolazi sam već s pedesetak kamiona, autobusa, pratećim bendom, DJ-om, pedesetero plesača, dvije predgrupe, ali i osobnim kuharom kojem je navodno već isplaniran posjet Dolcu kako bi 21-godišnji milijarder okusio samo najbolje od najboljeg!

Na proputovanju Lijepom našom, čini se, nije pretjerano zahtjevan. Uz 12 boca vode, Justin je od hrvatskih organizatora tražio i nekoliko potkošulja, dobar sustav rashlađivanja, kao i nekoliko zvučnika s priključkom za njegov mobilni telefon!

U jesenskom pop spektaklu uživat će i obožavatelji iz čak 26 zemalja s obzirom na to da su neke karte kupljene u Australiji, Danskoj, Izraelu i zamislite – Grenlandu! Mnogi su bili spremni izdvojiti čak 14.000 kuna kako bi upoznali svog idola, no onda je Justin naprasno ukinuo tu opciju!
Marija Pajić

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari