(FOTO&VIDEO) „NIPPLEPEOPLE“ ODUŠEVILI U „CRKVI“: Rasplesani electro-pop dvojac raspametio Riječane!

Raspložena i rasplesana pjevačica i jednako dinamični momak za miks-pultom, tradicionalno maskirani pokrivalima za lice koja štite njihov identitet – to su „Nipplepeople“, i nitko ne može poreći da imaju energije „za izvoz“!

Nakon opetovanih poziva na nekoliko „biseva“, razdragani i vidno oduševljeni prijemom riječke publike, „misteriozni“ gosti riječke Crkve, electro-pop dvojac „Nipplepeople“, zavapio je uglas – „Ljudi, nemamo više materijala za sviranje! Nema nam druge, idemo sve – ispočetka!“.

Par stotina okupljenih na „parteru“ i na balkonu kultnog riječkog kluba Crkva nije imalo ništa protiv, jer su gosti iz metropole, maskirani improviziranim pokrivalima odnosno košarama koje su im skrivale lice, „ostavili srce“ na pozornici – bio je to „hi-energy“ nastup kojeg su dokraja uspjeli plesno ispratiti samo oni najizdržljiviji u publici.

nipplepeople2

„Nipplepeople“ su odsvirali mnoge svoje hitove „Sutra“, „Balkan Express“, „Ne volim te“, „Bolji“, „Broj“… u poznatim ali i osvježenim aranžmanima, neke i nekoliko puta u više verzija, sve protkano „sampleovima“ poznatih electro-himni nekih od njihovih omiljenih izvođača (The Chemical Brothers, Daft Punk, Fatboy Slim..).

img_3929

Ljubomorno već godinama održavajući svoj identitet u tajnosti, „Nipplepeople“ su u Rijeci potvrdili sve ono što se priča o njima – zaljubljenici u ono što rade, posvećeni prije svega glazbi i svojoj publici a nikako „svjetlima reflektora“ i svojoj slici u javnosti, pokazali su kako se radi o jednoj od najintrgantnijih pojava na domaćoj glazbenoj sceni, ne samo u okvirima electro-popa koji je na široj sceni često potcjenjivani žanr.

Međutim, ako mu se pristupa na ovako kvalitetan i zabavan način, electro-pop postaje itekako zanimljiv i zabavan!

Na pitanja odgovaraju samo – glazbom!

Nipplepeople je elektropop grupa osnovana 2008. godine. Nipplepeople čini tajanstveni maskirani dvojac. U jedina dva novinska intervjua do sada, odgovore su dali samo s glazbenim brojevima, objasnili su svoju tajanstvenost kao prijeko potrebnu u moru žutila i instant zvijezda na glazbenoj sceni, sa željom da stave svoju glazbu u prvi plan, umjesto sebe samih. Širu popularnost stekli su hit singlom Sutra te nastupima na renomiranim glazbenim festivalima, kao što su EXIT, Hartera, Terraneo, Summer Fest te mnogi drugi.

img_3930

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari