MIA NEGOVETIĆ DAN NAKON POBJEDE: I dalje mi je želja biti slastičarka koja pjeva dok radi kolače!

Dan nakon finalne emisije Zvjezdica, cijela Hrvatska bruji o Miji Negovetić. Kako i ne bi kad je baš ta talentirana 12-godišnjakinja impresivno „prošetala“ kroz osam emisija i zasluženo odnijela pobijedu.

Članovi žirija su nekoliko puta isticali da je Mia jako skromna, a to se nije promijenilo ni nakon pobjede. Dojmove još sabire, a kaže da su na nju najviše ponosni članovi njezine obitelji pa onda i svi oni koji je poznaju.

O iskustvu u Zvjezdicama priča samo u superlativima i kada je pitate koji će događaj posebno pamtiti, ona odgovara:
– Reakcije poznanika i prijatelja su super! Također, zauvijek ću pamtiti svaki trenutak kojeg sam provela s mojim dragim prijateljima.

U finalnoj emisiji showa bilo je 12 finalista, a Mia je u sve tri izvedbe, koliko su ih superfinalisti otpjevali, naprosto briljirala. Zato je od članova žirija dobila samo najbolje komentare, a izbezumljeni Luka Nižetić joj je poručio da je ona glazba.

Gledateljima pred malim ekranima se činilo kako baš svaku pjesmu pjeva s lakoćom, a Mia kaže da za to ima recept.

– Jako sam opuštena kada pjevam tako da ne mislim hoće li publika biti zadovoljna ili ne. Za nastupe sam se pripremala uz pomoć mame i tate – priča Mia.

Na početku showa je isticala kako u životu ne želi biti pjevačica, nego slastičarka, a nakon što je pobijedila, njezino mišljenje se malo promijenilo.

– Voljela bih se baviti pjevanjem, ali da imam ponekad i vremena ispeći koji kolač – kaže simpatična tinejdežrka.

Kao jednu od nagrada, Miju čeka nastup u Lisinskom 20. studenog gdje će biti gošća Vanni. Iako se još nisu dogovorile što će pjevati, Mia poručuje da će biti zabavno.

A mi smo sigurni da uz vokale kakvi su Mia i Vanna drugačije i ne može biti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari