NIKOLA BATINOVIĆ OČARAO ŽIRI „Zvjezdica“: Ovo je bilo izvanzemaljsko iskustvo!

Jedanaestogodišnji Nikola Batinović iz Ploča čarobnim je glasom i nevjerojatnom izvedbom potpuno očarao žiri koji se morao podići u stolicama i vidjeti tko je uspio izvesti toliko upečatljivu verziju pjesme „Zaljuljali smo svijet“ Nine Kraljić.

 

– Prekrasno. Ovo je bila tako eterična pjesma i taj tvoj glas koji potpuno obuzima, čudesno! Odveo si nas u nekakve bajke, ovo je bilo izvanzemaljsko iskustvo – kazao je Luka Nižetić.

– Svidjela mi se ta suverenost i lakoća u tijelu s kojom si izveo pjesmu. Bez ikakvog grča – dodao je Luka koji se, baš poput, Alke Vuice i Zdravka Šljivca podigao već na prve taktove pjesme.

– Čudesan si i čaroban. Toliko si sadržajan i bogat u duši, to nas je osvojilo – komentirao je maestro Nikolin nastup.

– Ta neobičnost interpretacije, zaista je bilo drugačije. Ponudio si nam nešto drugo, moje čestitke“, zaključio je Enis Bešlagić, dok je Nikolina majka Zvjezdana sa smješko pratila komentare iz backstagea i kratko rekla našoj Nives Čanović: „Mama Zvjezdana rodila zvjezdicu“.
Nastupe ostalih devetero kandidata ne propustite u drugoj emisiji nove sezone „Zvjezdica“, sutra u 20 sati na RTL-u!

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari