NOĆI RIJEČKIH TRGOVA: Amira Medunjanin i Goran Tomić Trio u četvrtak u Starom gradu

Nova ljetna manifestacija, Noći riječkih trgova, u četvrtak 20. srpnja donosi još dva glazbena nastupa koja će ponovno oživjeti samo srce grada

U sklopu „Četvrtka na Koblerovom“, na ovom trgu sviraju flamenco fusion glazbenici Goran Tomić Trio od 20 do 24 sata, a na Trgu Riječke rezolucije s početkom u 21 sat nastupa cijenjena sarajevska umjetnica, interpretatorica sevdalinki Amira Medunjanin.

Koncert na Koblerovom trgu je besplatan, a karte za Amiru Medunjanin mogu se kupiti u Dallas Music Shopu po cijeni od 80 kn u pretprodaji ili 100 kn dva dana prije samog koncerta.

Manifestaciju posvećenu Starom gradu i njegovim trgovima pokrenuli su riječki ugostitelji i organizatori brojnih događanja s ciljem obogaćivanja turističke ponude Rijeke primjerenim sadržajima tijekom ljetnih mjeseci te oživljavanja i ukazivanja na ljepote Staroga grada.

Tri su trga koja će na svojim atraktivnim prostorima ugostiti ovu manifestaciju – Trg Ivana Koblera, Trg Riječke rezolucije te nedavno renovirani i uljepšani Pavlinski trg. Tri lokacije i cijeli niz glazbenih pravaca koji se u opuštenoj ljetnoj atmosferi trude zadovoljiti najširi spektar ukusa gledatelja.

Turistička zajednica grada Rijeke je sa željom da se građane i goste čim bolje informira o brojnim događanjima u Rijeci tijekom ljeta, izdala i prigodni letak u kojem su, uz koncerte u sklopu „Noći riječkih trgova“, predstavljena i sva ostala događanja od srpnja do rujna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari