NOVA SEZONA BRIJUNSKOG KAZALIŠTA ULYSSES: Veliki zajednički koncert Rade Šerbedžije, Vlatka Stefanovskog i Miroslava Tadića na otvorenju 17. sezone

Foto. Riportal/B.V.

Otvorenje 17. sezone kazališta Ulysses započinje 15. srpnja velikim koncertom Rade Šerbedžije u Tvrđavi Minor na Malom Brijunu u 21 sat. Gosti koncerta bit će jedan od ponajboljih svjetskih gitarista Vlatko Stefanovski i proslavljeni gitarist Miroslav Tadić.

Trojica vrhunskih profesionalaca još će jednom udružiti snage i publici priuštiti čaroliju zajedničkog nastupa na tvrđavi Minor. Prijateljstvo i poslovna suradnja jednog od naših najboljih glumaca, pjesnika i glazbenika Rade Šerbedžije te velemajstora na gitari Miroslava Tadića rezultirala je zapaženim koncertnim nastupima i dvama albumima: “Imam pjesmu za tebe” i “Ponekad dolazim, ponekad odlazim”.

Svestrani umjetnik koji je svjetsku slavu stekao ulogama u jugoslavenskim i holivudskim filmovima njeguje i dugogodišnju suradnju s makedonskim kantautorom i čuvenim gitaristom Vlatkom Stefanovskim, s kojim je na zajedničkom nastupu prije dvije godine očarao publiku emocijama i strastvenošću, koje su se prožimale tijekom cijelog koncerta. Stoga je nastup trojice vrsnih glazbenika s punim pravom najavljen kao istinska muzička poslastica pod brijunskim zvjezdanim nebom.

https://www.youtube.com/watch?v=BkeeF-jnrAs

Polazak broda iz Fažane je u 20:30, a koncert počinje iza 21 sat.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari