NOĆI RIJEČKIH TRGOVA: Koncerti Ane Rucner i By The Way Band

Nova ljetna manifestacija, Noći riječkih trgova, u danima pred nama donosi dva glazbena nastupa koja će oživjeti samo srce grada

U sklopu „Četvrtka na Koblerovom“, 13. srpnja na ovom trgu nastupa grupa By the Way Band od 20 do 24 sata, a na Trgu Riječke rezolucije u subotu 15. srpnja nastupa violončelistica Ana Rucner.

Koncert na Koblerovom trgu je besplatan, a karte za Anu Rucner mogu se kupiti u Dallas Music Shopu po cijeni od 60 kn u pretprodaji ili 80 kn dva dana prije samog koncerta.

Manifestaciju posvećenu Starom gradu i njegovim trgovima pokrenuli su riječki ugostitelji i organizatori brojnih događanja s ciljem obogaćivanja turističke ponude Rijeke primjerenim sadržajima tijekom ljetnih mjeseci te oživljavanja i ukazivanja na ljepote Staroga grada.

By the Way Band

Tri su trga koja će na svojim atraktivnim prostorima ugostiti ovu manifestaciju – Trg Ivana Koblera, Trg Riječke rezolucije te nedavno renovirani i uljepšani Pavlinski trg. Tri lokacije i cijeli niz glazbenih pravaca koji se u opuštenoj ljetnoj atmosferi trude zadovoljiti najširi spektar ukusa gledatelja.

Turistička zajednica grada Rijeke je sa željom da se građane i goste čim bolje informira o brojnim događanjima u Rijeci tijekom ljeta, izdala i prigodni letak u kojem su, uz koncerte u sklopu „Noći riječkih trgova“, predstavljena i sva ostala događanja od srpnja do rujna.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views