POLITIČKO-ESTRADNI CIRKUS: Let 3 ima svoju favoritkinju za buduću premijerku – pogodite koga su predložili!

Ovih dana Let 3 totalno je uronio u politički cirkus Lijepe naše. Već imaju i svoju favoritkinju za buduću premijerku

Mrle i Prlja iz Let 3 tvrde kako se najviše novca vrti u politici i zato često vole svoje pjesme posvećivati političarima. Singl za Karamarka malo je zakasnio, jer ovaj je brzo otišao.

“Jedna lijepa pjesma. Imamo super stvar i onda čovjek ode i nema ga više – pjesme Ku*** za Marka, a Marka nema”, požalio se Damir Martinović Mrle.

Čini se, i ne voli ih baš aktualna vlast. Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović im ne otvara vrata. Iako su joj dečki htjeli darovati mali kip Angele Merkel koja vrši nuždu, on se još uvijek nije pojavio na policama Kolindinog ureda.

No jedna im je žena zapela za oko. Imaju oni asa u rukavu, za nju bi uvijek pjevali i to besplatno. Njihova favoritkinja za buduću premijerku ima stas i glas.

“Zaista nemam simpatiju koga rađe nego Maju Šuput. Kako loše, šalim se”, istaknuo je Zoran Prodanović Prlja.

“Zašto ne? Bar bi znala pjevati”, dodaje Mrle.

Čula je ovo Maja, pa im je poručila: “Stvarno, još da se oni ne sprdaju cijeli život, ja bih bila počašćena. Ja bih da dođu na moj koncert i puste golubove, izvedu neki od njihovih performansa. Ali mogla bih biti estradni premijer”.
Nives Polovine Barun

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari