POSEBAN RIJEČKI KONCERT: Songkillersi s Nikolom Marjanovićem u „Pogonu“ izvode svoje nezaboravne hitove

Prijateljstvo s Dinom Dvornikom dovelo je do plodne suradnje i snimanja jednog od najboljih live albuma na ovim prostorima “Dino Dvornik – Live In München“.

Zagrebački “hitmakeri”, grupa Songkillers, nastupit će u Pogonu kulture u Rijeci u petak 1. prosinca s početkom u 22 sata.

Songkillersi su nastali u 90-ima u zagrebačkom Saloonu, nastupima na live jam sessionima gdje su izvodili obrade stranih pjesama u vlastitim aranžmanima. Tada ih je zapazio Dino Dvornik, kojem su idućih pet godina bili prateći sastav.

Prijateljstvo s Dinom Dvornikom dovelo je do plodne suradnje i snimanja jednog od najboljih live albuma na ovim prostorima “Dino Dvornik – Live In München“. Nakon razlaza s Dvornikom, 1997. godine kreću u samostalnu autorsku avanturu i od tada do danas Songkillersi su snimili šest studijskih albuma te mnoštvo singlova. Još uvijek stvaraju nove pjesme i uvijek zvuče najbolje kad pjevaju o ljubavi.

Njihovi hitovi „Ni’ko kao ti“, „Ne znam gdje sam“, „Sreća“, „Malo toga ostaje“, „Bit ćeš uvijek dio mene“ te aktualni singlovi u suradnji s Nikolom Marjanovićem (koji će im se, kao specijalan gost, pridružiti na riječkom koncertu) „Dio mene“, „Svijet za sebe“ te najnovijim singlom „Nisi tu“, najbolja su pozivnica za višeglasno zajedničko pjevanje u ”Pogonu”.

Ulaznice u pretprodaji po cijeni od 50,00 kn potražite: na šanku The Beertije, u Dallas Music Shopu, Croatia Records Storeu te online putem sustava entrio.hr.

Ukoliko ulaznica ostane na dan koncerta, cijena će biti 70,00 kn.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari