ZVJEZDANA ROCK-POSTAVA! Humanitarni rock koncert za Dječju bolnicu Kantrida u subotu 2. prosinca u Domu kulture Čavle

Opća Opasnost (Photo: Ivica Galovic/PIXSELL)

Ulaznice u pretprodaji možete kupiti u Turističkoj zajednici Općine Čavle i Klubu mladih Rijeka za simboličnih 20 kn do 27.11, od 27.11 do 1.12 po cijeni od 30 kn a na sam dan kocerta cijena ulaznice biti će 40 kn

Pod geslom „Pomognimo njima, našim najmađima“ u subotu 2. prosinca s početkom u 21 sat u koncertnoj dvorani Doma kulture Čavle održat će se humanitarni rock koncert na kojem će nastupiti ponajbolji hrvatski classic-rock bendovi: Opća Opasnost, Atomsko Sklonište ali i Bijelo Dugme tribute koji su za ovu priliku okupljeni na jednom mjestu.

Posjetitelje očekuje sedmosatni rock maraton, domaće delicije u režiji Kuharice j.d.o.o. i restorana JIST, zlatna kapljica Vrbničke žlahtine te Kaltenberg pivo.

Ulaznice u pretprodaji možete kupiti u Turističkoj zajednici Općine Čavle i Klubu mladih Rijeka za simboličnih 20 kn do 27.11, od 27.11 do 1.12 po cijeni od 30 kn a na sam dan kocerta cijena ulaznice biti će 40 kn.

Sav dobrovoljan prihod namijenjen je Dječjoj bolnici Kantrida.

Organizator koncerta je Udruga Praesidio Frangipanis – Frankopanska Straža Grobnik koja poziva posjetitelje ovim riječima: „Pokažimo zajedništvo prema onima koji ostaju za nama, našim najmlađima i najpotrebitijima. Dobro je činiti dobro!“

Suorganizatori humanitarnog rock koncerta su Dboki Sound & Light, Kuharica j.d.o.o., Klub Mladih Rijeka, Udruga Čavjanske Maškare i TZO Čavle a pokrovitelji koncerta Primorsko – goranska županija i Općina Čavle uz supokrovitellje: Kaltenberg Adria, Honda Hugal, JIST, HDS ZAMP, Terateh d.o.o., Jamnica i Zlatna Vrbnička Žlahtina.

Foto & Video support : Denis Flego Photography, Kvarner 360*. Vizualni identitet: D.L. studio, T.P.B print studio, Promotrix. Tehnička podrška: Dboki Sound & Light.

Prodaja ulaznica:

– Turistička zajednica Općine Čavle, Čavja 17, kontakt: 051 549 120
– Klub mladih Rijeka, Erazma Barčića 9a, kontakt: 095 853 3003

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari