Riječane će u novogodišnjoj noći na Korzu zabavljati Boris Štok, Jinx i Crvena jabuka

Foto: Ilustracija (Nel Pavletic/PIXSELL)

Grad Rijeka će i ove godine organizirati tradicionalni doček Nove godine na otvorenom, a Riječane će u 2018. godinu uvesti Crvena jabuka, Jinxi i Boris Štok

Kao i obično, na pozornici postavljenoj na Korzu u novogodišnjoj će noći nastupiti tri izvođača, a prvi će se, oko 22 sata, na pozornicu popeti Boris Štok i zagrijati publiku.

Potom, oko 23 sata, slijedi nastup benda Jinx s kojim će Riječani i njihovi gosti i ući u 2018. godinu, a oko jedan sat iza ponoći na pozornici će ih zamijeniti Crvena jabuka.

„Vjerujem da će riječki doček na otvorenom i ovog puta privući velik broj Riječana i stanovnika riječke okolice, ali i one koji za tih blagdanskih dana odluče posjetiti naš grad. Siguran sam da nas i ovog puta očekuje dobra zabava koja će potrajati dugo u noć i pozivam svih koji to žele i mogu da dođu na Korzo i pridruže se slavlju“, rekao je riječki gradonačelnik Vojko Obersnel.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari