RIJEČKI POGON KULTURE: Iz@ Medošević & Borgie posebni gosti na koncertu Kojota!

Riječki alternativni pjesnik i glazbenik predstavit će se na pozornici Pogona kulture na poziv samih Kojota

Iz@ Medošević & Borgie nastupit će kao posebni gosti na koncertu Kojota u Pogonu kulture, 28 travnja s početkom u 22 sata.

Izet Medošević je riječki alternativni pjesnik i glazbeni autor te multiinstrumentalist. U riječkim alternativnim krugovima je postao ikona već sa svojim prvim bendovima Avlijaneri i O.Š. Sulud III.

Godine 2013. počinje sa projektom Iz@ Medošević i izdaje album u izdanju Dallas recordsa ”Granulo je sunce”, da bi 2016. u rad uključio i ritam sekciju Pavišić – Vukić te na taj način zaključio bendovsku priču – Iz@ Medošević & Borgie.

Na poziv samih Kojota predstavit će se i na pozornici Pogona kulture te uveličati ovu eksplozivnu rock večer.

KOJOTI su jedni od nositelja Fiju-briju generacije, a osnovani su 1992. godine. Utemeljio ih je Davor Viduka.

Bend nastupa u svojoj najjačoj postavi Davor Viduka (gitara), Alen Marin (vokal), Vanja Marin (bas) i Bobo Gruičić (bubanj).

Njihov povratnički nastup u siječnju u Zagrebu na festivalu Brijačnica pokrenuo je lavinu pozitivnih reakcija te poziva na svirku iz cijele regije.

Ulaznice su u pretprodaji po 50 kn u Dallas music shopu, The Beertiji na Trsatu te u Croatia records store.  Na dan koncerta ulaz je 70 kn.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari