TRSAT: Otvara se adventska terasa Beertije uz koncert benda NOLA

NOLA, 2018. / Photo: Ivana Kujundžić

Svakog vikenda tijekom prosinca na ”Adventskoj” terasi The Beertije u vremenu od 18 do 23 sata bit će upriličene DJ večeri te koncerti

Prekrasna glazba koja mami na optimizam, ljubav, osmjeh i sreću. To je sve NOLA.

Puležani koji već 25 godina uspješno plove regionalnom glazbenom scenom nastupit će na otvaranju osvijetljene adventske terase popularne The Beertije na Trsatu u petak 07. prosinca s početkom u 21 sat.

Osvrćući se na Nolinu glazbenu karijeru glazbeni kritičar Hrvoje Horvat kaže: „…Nola je tijekom godina uporno slagala vlastiti mozaik s glazbom iznad oblaka i nogama čvrsto na zemlji, nudeći ozbiljne pjesme sa sjajnim vokalima Gabrijele Galant, brojnim žanrovskim posvetama, s finim gitarskim vezom Marijana Jelenića, od nepatetičnih balada sve do ultimativnog hita Iznad oblaka u kojemu su spojili sve sastojke u pjesmu koju je prihvatila najšira publika.“

Sve obožavatelje Gabina glasa odnosno Noline glazbe i tekstova 7. prosinca u 21 sat na osvijetljenoj terasi The Beertije očekuje uzbudljiva retrospektiva dvadesetpetogodišnje glazbene priče!

Svakog vikenda tijekom cijelog prosinca na ”Adventskoj” terasi The Beertije u vremenu od 18 do 23 sata bit će upriličene DJ večeri te koncerti uz bogatu ponudu kako toplih, tako i hladnih napitaka uz novi specijaltet The Beertije – kuhano pivo.

Na sve događaje ulaz je slobodan.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari