ZVIJEZDE: Kandidati briljirali tijekom nastupa pa se u a capelli morali izboriti za TOP 12!

Prošlu smo večer nakon sjajnih nastupa doznali imena prvih šestero kandidata koji ulaze u zvjezdanih TOP 12, a večeras još desetero kandidata traži svoje mjesto u idućem krug, no samo je šest ulaznica!

Led je probila 21-godišnja Dorotea Dumenčić iz Grašina tima koja se predstavila pjesmom Shanie Twain ‘Man! I Feel Like a Woman’. ”Nisi mogla bolje otvoriti show! Vladaš scenom!”, pohvalio ju je njezin mentor. Dorotea je zaradila 24 boda. ”Ako ste se ikad pitali kako to treba izgledati, zvučati, djelovati, to je upravo ovako kako si ti nama večeras izvela”, kazao je Jacques.

Još jedna Grašina uzdanica, Noa Rupčić, nastupio je sljedeći otpjevavši veliki hit grupe Toto ‘Hold The Line’. ”Noa, ti si opasan vokal!”, bio je kratak Grašo. Noa je za svoju energičnu izvedbu dobio maksimalnih 25 bodova. ”Već smo čuli nekoliko vokala sličnih tvome… Ali ti si prvi takav vokal kojem vjerujem da ne karikira i da ne glumi”, istaknula je Andrea.

Prva kandidatkinja iz Tončijeva tima bila je 17-godišnja Anamarija Mikulić koja je izvela pjesmu Antonele Doko ‘Onaj dan’. ”Ti si prva osoba koja je ovu pjesmu uspjela otpjevati na svoj način, kao da je napisana za tebe. To je tvoja najveća vrijednost!”, rekao je mentor Tonči Anamariji koja je zaradila 24 boda. ”Mene si osvojila milijun posto i ja bih htjela čuti tvoj album”, pohvalila ju je Nina.

Sljedeći na redu bio je Jacquesov Roko Blažević s pjesmom Donnyja Hathawaya ‘A Song For You’. ”Roko, ti si jedno apsolutno čudo. Počašćen sam do neba što mogu biti tvoj mentor. Ja bih se predbilježio za jedan duetić ako može!”, oduševljeno je komentirao Jacques”, dok su se Grašo i Tonči složili kako je 18-godišnji Splićanin već ”oblikovan” pjevač. Roko je zaradio maksimalnih 25 bodova.

Na red je stigla i Ninina Gabriela Hrženjak koja je odabrala zahtjevnu Beyonceinu pjesmu ‘Why Don’t You Love Me’. ”Ti možeš funkcionirati u svim mogućim žanrovima”, bila je kratka njezina mentorica. Gabriela je dobila ukupno 24 boda. ”Meni ovo danas nije uspjelo. Kao da si se odmakla od sebe…”, naglasio je Jacques koji je jedini dodijelio ocjenu 4.

Još jedan Tončijev kandidat, Siniša Vidović, nastupio je sljedeći otpjevavši Gibonnijevu baladu ‘Nisi više moja bol’. Postoje neki ljudi koji ovo shvaćaju kao životnu borbu… On to tako shvaća i zato je ovu pjesmu otpjevao ovako”, pohvalio je Tonči Sinišinu emociju. Siniša je svojom izvedbom dirnuo sve članove žirija i zaradio maksimalnih 25 bodova. ”Tehnički se sve da naučiti, ali emocija se apsolutno ne može… Potpuno si se predao ovoj pjesmi”, komentirao je Jacques.

21-godišnji Leon Rikalo iz Ninina tima otpjevao je pjesmu grupe The Calling ‘Wherever You Will Go’. ”Ovo je tvoj najbolji nastup dosad. Drago mi je da smo uspjeli pobijediti sve tvoje, ako su postojale, male, sitne nesigurnosti’, kazala je Nina. Leon je za svoj nastup zaradio 20 bodova.

Najstarija kandidatkinja, Grašina Regina Roslanic Bavčević, otpjevala je disco-hit Donne Summer ‘No More Tears’. ”Ono što je bitno je da si nadišla danas ono što si bila ujutro, a to je da si jedna žena koja je pod nekim teretom nečega u sebi željela odustati”, pohvalio ju je Grašo. Tonči joj je zamjerio što, po njegovu mišljenju previše ”glumata”, kazavši joj da želi da mu pokaže svoj glas koji je sam po sebi sjajan. Regina je za nastup, u koji nije bila sigurna, ipak zaradila sjajna 24 boda.

Tončijev Romano Frklić otpjevao je pjesmu ‘Nesanica’ u verziji Toše Proeskog. ”Prednost ovo showa je raznolikost. Romano je kategorija za sebe”, rekao je Tonči. Za svoju izvedbu koja je publiku podigla na noge, zaradio je 22 boda. ”Ovo nije moj tip glazbe, ali ja sam Glas Naroda, a narod je pokazao da mu se ovo jako sviđa”, dodala je Andrea.

Najmlađoj kandidatkinji iz Jacquesova tima, 17-godišnjoj Marti Strmečki, pripao je doista težak zadatak – izvesti kultnu pjesmu Josipe Lisac ‘Gdje Dunav ljubi nebo’, no uspješno ga je savladala. ”Učinila si je svojom, na neki poseban način si ju donijela. Meni je to bilo jako dobro”, kazao je Jacques. Marta je za svoj nastup dobila maksimalnih 25 bodova. ”Traži sebe u pjesmama i biraj pjesme koje ti malo više odgovaraju”, dao joj je konstruktivnu kritiku Grašo, dok je Tonči naglasio da joj je dao jednu ”odgojnu peticu”.

Budući da su svi kandidati večeras briljirali, Petra ih je obavijestila kako nitko nije izravno prošao u sljedeći krug! Leon Rikalo i Romano Frklić dobili su najmanje bodova za svoje nastupe i tako izravno otpali iz daljnje borbe, dok je čak osmero kandidata večeras zaradilo 24 boda ili maksimalnih 25 i svi su se preko a capelle morali dodatni izboriti za svoje mjesto u TOP12!

Nakon kratkih izvedbisvakog kandidata i vijećanja žirija, posljednjih šest mjesta u TOP 12 zaradili su: Marta StrmečkiRoko BlaževićGabriela HrženjakAnamarija MikulićNoa Rupčić i Siniša Vidović.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views