U SUBOTU U „CRKVI“ Sev Dah donosi techno iz daleke Švedske

Sev Dah je techno čarobnjak koji iz daleke Švedske osvaja scenu svojom upečatljivom produkcijom i još boljim energičnim setovima

Druga inačnica CNVLTN večeri održat će se 18. ožukka u klubu Crkva. Nakon prve, poprilično uspješne večeri tijekom koje je publiku razdrmao LAG, iz daleke i hladne Švedske stiže SEV DAH!

Sev Dah, techno alias koji iz mračne Švedske osvaja scenu svojom upečatljivom produkcijom i možda još i boljim energičnim setovima. Iza njegovog naglog uspona stoje predan rad i trud, zahvaljujući kojima je došao do labela kao što su RANDOM ISLAND, KOMISCH, pa i Luke Slater-ov MOTE EVOLVER!

Najvećim neprijateljem trasha čine ga njegova tvrdoglavost u očuvanju minimalističnog pristupa technu i zadržavanje najbitnijih elemenata koji čine techno onim što je bio, i što jest.

Godine 2015. pokreće svoju etiketu PROLETARIJAT na kojoj izdaje vlastite radove.  Dobro poznati velikani techno scene kao što su Antigone i Jonas Kopp su remiksirali njegov rad.

Kao DJ nastupao je i u nekim od najboljih svjetskih techno klubova, a najviše se ističu njegovi setovi iz Arena Cluba u Berlinu, pariškog Concretea te kultnog Berghaina gdje ga je za nastup pozvao Luke Slater osobno.

Ono što je za ovog glazbenika posebno bitno istaknuti je njegov napor koj ulaže u izbjegavanje trendova, što njegove svirke čini posebnima. Vrlo rado se vraća korijenima techno zvuka, što uvijek rezultira agresivnijem pristupu miksanja bez puno prekida. Upravo zbog izbjegavanja trendova i želje za slobodom izražavanja je i pokrenuo svoju etiketu, kako bi mogao raditi i stvarati ono što želi, i to za odabranu publiku.

PROLETARIJAT/ПРОЛЕТАРИЈАТ upravo predstavlja pokret otpora smeću na sceni i kvazi technu.

Uz glavnog gosta Sev Daha, Crkvu će protresti Tino Dobrić te CNVLTN rezident Oetam, a za vizualni dio pobrinuti će se OBLIK 3.

LINE UP:

SEV DAH [Proletarijat, Random Island, Mote Evolver]
TINO DOBRIC [Seriously Tw!sted]
OETAM [CNVLTN]

� otvaranje vrata | doors open: 23.59 – 06.00
� sretni sat | happy hour: 00 – 01h

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari