U SUBOTU U „KALVARIJI“: Koncertna promocija prvog videospota riječkog benda Sunshine Madness

Na ulazu će se dijeliti piće dobrodošlice, bit će nešto klope, odsvirat će se i par stvari s nadolazećeg albuma a ulaz je slobodan– može li bolje?!

U subotu 21. siječnja u KUC Kalvarija s početkom u 22.00 održat će se predstavljanje prvog videospota – „Raindrop Shadows“ – riječkog benda Sunshine Madness. Ulaz je slobodan.

Na ulazu će se dijeliti piće dobrodošlice, bit će nešto klope, bend će odsvirati par stvari s nadolazećeg albuma, stoga vas pozivaju na druženje povodom ovog događaja „velikog za bend a malog za čovječanstvo“.

Sunshine Madness je riječki bend kojeg čine Antonio, Polo, Marin i Lumas. Kombiniraju različite glazbene žanrove – najviše rock, funk i alternativu, čime stvaraju prepoznatljivi zvuk.

Svirali su na otvaranju jednog od najvećih festivala u regiji – Harteri – na kojem su nastupali i Royksopp, Peaches, Roisin Murphy, Kyuss, Atari teenage riot te drugi renomirani izvođači.

Sunshine Madness iza sebe ima EP «Transcending», dok je u tijeku snimanju albuma prvijenca (dio pjesama je već snimljen).

Što se tiče videospota za pjesmu „Raindrop Shadows“, scenarij i režiju potpisuje David Petrović, kameru i montažu Josip Jurasić, za lutke je zadužen Mihajlo Uzelac a kostimografiju Svjetlana Šalić te scenografiju Ivan Polonijo i Antonio Frlan.

Bend zahvaljuje „osoblju Malog Rock-a i ekipi s druge strane šanka, Ivo Igić, Filip Badurina i svim našim fanovima i prijateljima na potpori.“

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari