VALENTINOVO U RIJECI: Izabrali smo pet najljepših balada Prljavog kazališta!

Ovogodišnje Valentinovo u Rijeci imat će posebnu notu za sve one koji 14. veljače posjete Dvoranu mladosti na Trsatu i poslušaju koncert Prljavog kazališta

Na početku njihove karijere nije baš bilo razvidno da će “Prljavci”, izrasli na svjetonazorskom buntu protiv establišmenta u društvu, politici, kulturi i glazbi, s vremenom postati glazbeni majstori žanra koji nema puno veze s buntom – romantične balade.

Međutim, autorski genij Jasenka Houre i ekipe iznjedrio je tijekom četiri desetljeća duge karijere “Prljavaca” mnoštvo nezaboravnih romantičnih balada uz koje su mnogi ljubavni parovi započinjali strastvene veze i potom održavali ljubavni žar.

Prljavo kazalište je stoga upravo idealan izbor za bend uz čiji ćete koncert provesti nezaboravno romantično Valentinovo.

Evo naših Top 5 balada Prljavog kazališta:

1. Heroj ulice

2. Moj bijeli labude

3. Oprostio mi Bog, mogla bi i ti

4. Ma kog me boga za tebe pitaju

5. Na badnje veče

I ne zaboravite, od danas možete kupiti ulaznice za koncert Prljavog kazališta i u Karnevalskoj kućici na Trgu 128 brigade HV.

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 80 kn u Dallas Music shopu i putem Ticketshopa do 10.02.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari