VEĆ JE HIT: Videospot Damira Kedže i Medee Market Sindik u par sati pogledale tisuće ljudi!

Videospot za pjesmu “Ne mogu iz dana u noć” objavljen je danas na Youtubeu i već je dosegao tri tisuće pogleda

Riječke glazbene snage Medea Market Sindik i Damir Kedžo snimili su moćni duet “Ne mogu iz dana u noć” o čemu smo jučer izvijestili OVDJE.

Za tu pjesmu koja ima sve predispozicije da postane rado slušani hit snimljen je i videospot koji je danas objavljen na YouTube kanalu Croatia Recordsa. Videospot je objavljen danas i već je dosegao tri tisuće pogleda!

Pjesma naslova “Ne mogu iz dana u noć” višeznačna je balada, snažne emocije i ekspresivnog i izražajnog pjevanja dvoje moćnih vokala.

Spot je snimljen pod redateljskom palicom Mladena Đakovića – Mlaggio iz N.O. Production, i uz nesebičnu pomoć i potporu zajednice Talijana iz Rijeke.

Predivni kadrovi riječke palače Modello dodatno su pojačali dojam i emociju koju pjesma nosi, a koji svatko od slušatelja doživljava na svoj način.

Tekst pjesme potpisuje Robert Pilepić, glazbu i aranžman potpisuje Duško Rapotec-Ute.

Zahvale idu Ivani Pirizović za styling, plesačima Eni Milin i Deanu Kranjčecu te Zajednici Talijana grada Rijeke na lokaciji Circolo za doprinos te nesebičnu potporu Medeinom glazbenom putu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari