(AUDIO) EKSKLUZIVNO: Poslušajte – Medea Market Sindik i Damir Kedžo snimili moćni duet!

Riječke glazbene snage u izuzetno moćnom duetu “Ne mogu iz dana u noć”

Kažu da ste uspješni toliko koliko ste spremni podržavati mlađe i talentirane, a Damir Kedžo već je pokazao koliko mu je zadovoljstvo podržati i surađivati s mlađim i neotkrivenim, a talentiranim glazbenicima.

Damir koji je i sam omiljeni pjevač među teen populacijom, snimio je duetsku pjesmu s mladom riječkom glazbenom nadom. Danas vam predstavljamo duet riječke zvjezdice i izuzetno talentirane mlade cure Medea Market Sindik i populanog hrvatskog pjevača Damira Kedže.

Videospot ćemo prenijeti po njegovu postavljanju na najveći servis za razmjenu videosadržaja YouTube.

Pjesmu možete poslušati klikom na strelicu lijevo koja pokazuje na desno:

Pjesma naslova “Ne mogu iz dana u noć” višeznačna je balada, snažne emocije i ekspresivnog i izražajnog pjevanja dvoje moćnih vokala.

“Pjesma je univerzalna i mislim da se svatko u njoj može pronaći. Pjeva o skrivenoj ljubavi, koja nam može biti prema nekome koga više nema. Upravo u tome sam ju osjetio te sam se pronašao u njoj“, kaže nam Damir Kedžo.

Za pjesmu je snimljen i spot pod redateljskom palicom Mladena Đakovića – Mlaggio iz N.O. Production, i uz nesebičnu pomoć i potporu zajednice Talijana iz Rijeke.

Predivni kadrovi riječke palače Modello dodatno su pojačali dojam i emociju koju pjesma nosi, a koji svatko od slušatelja doživljava na svoj način. Neki od slušatelja su čuli snažnu ljubavnu poruku prema ženi, neki prema muškarcu, neki su osjetili neizmjernu tugu i povezali se s dragim ljudima koji nisu s nama, nekima je to pjesma o skrivanim emocijama i skrivenoj ljubavi, ali svi su prepoznali i osjetili ljubav.

To je ono najvažnije što nam muzika daje, i što vam duet Medee i Damira donosi, snažnu izvedbu, izuzetnu muzikalnost i emociju koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

“U ovoj sam se pjesmi čak i pronašla iako je priča o prekidu veze i bolnom procesu nakon toga. Često se zanemaruju osjećaji nas tinejdžera jer kao: “što mi znamo što je ljubav, što su osjećaji i kako je glupo što to možda ponekad predramatično doživljavamo.” iskreno nam priznaje simpatična Medea Market Sindik.

Tinejdžeri se susreću s nekim novim emocijama i problemima za koje misle da nikad neće prestati i puno dramatičnije doživljavaju sve odnose: obiteljske i prijateljske i ljubavne.

“Da, ponekad imaš osjećaj da ti se ruši svijet i da više ništa neće biti isto, a odraslima je to ponekad i smiješno, valjda zaboravljaju da su i oni nekad bili tinejdžeri i kakav je osjećaj kad po prvi put spoznaš da si zaljubljen. Sretna sam i zahvalna svojim divnim prijateljima i obitelji koji su mi podrška u svemu pa i ovim osjetljivim godinama kada se moram nositi s nekim novim i kompliciranim životnim izazovima i osjećajima” , dodaje Medea.

Pjesma je i prekretnica u karijeri mlade pjevačice, jer je iz dječjeg svijeta polako uvodi u glazbeni svijet odraslih.

Ova talentirana djevojka dolazi iz Rijeke i glazbom se bavi od malih nogu. Završila je glazbenu školu, pjevala na dječjim festivalima, osvojila brojne nagrade , a šira javnost ju upoznaje nakon zapaženog nastupa u RTL Zvjezdicama.

Suradnja s Damirom i duet “Ne mogu iz dana u noć” uvode je na profesionalnu domaću glazbenu scenu, tamo gdje sigurno pripada.

Fotografije sa snimanja potpisuje Stella Mešić.

Tekst pjesme potpisuje Robert Pilepić, glazbu i aranžman potpisuje Duško Rapotec-Ute.

Zahvale idu Ivani Pirizović za styling, plesačima Eni Milin i Deanu Kranjčecu te Zajednici Talijana grada Rijeke na lokaciji Circolo za doprinos te nesebičnu potporu Medeinom glazbenom putu.

Tajim, svima koje znam
Da te još , uvijek ljubim
Da te kraj sebe osjećam
Svaki put kad oči zatvorim
Ne mogu iz dana u noć
Ne mogu iz noći u dan
Jer još uvijek vjerujem da ti pripadam
Ne mogu iz noći u dan
Ne mogu iz dana u noć
Bez tebe nit vidim nit znam
Kojim putem poć
Lutam umoran i sam
cestama na papiru
Koje ne vode nikuda
vraćaju me mom nemiru

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari