„ZVJEZDICE“: Nina Abramović Dimec iz Kostrene „rasturila“ s kultnom „Don`t Cry For Me Argentina“!

Sutra navečer prikazuje se finalna emisija popularnog RTL-ova talent-showa „Zvjedice“ u kojem su s uspjehom nastupile i predstavnice naše županije – Riječanke Mia Negovetić i Medea Market Sindik te Nina Abramović Dimec iz Kostrene.

Ovoga puta predstavljamo vam Ninu Abramović Dimec koja je oduševila žiri i publiku u studiju izvedbom kultne skladbe „Don`t Cry For Me Argentina“ iz glasovitog mjuzikla „Evita“. Pjesmu su napisali Andrew Lloyd Webber i Tim Rice a posvećena je argentinskoj političkoj divi Evi Peron. Prvu verziju otpjevala je Julie Covington na albumu iz 1976. Evita, no široj svjetskoj javnosti najpoznatija je izvedba popularne „kraljice popa“ Madonne iz 1996. godine iz istoimene filmske ekranizacije spomenutog uspješnog mjuzikla.

No desetogodišnjakinja iz Kostrene pjesmi je podarila jednu dodatnu dozu iskrenosti i nevinosti, i s pravom je izazvala gotovo delirij u žiriju. Pogledajte u popratnom videu kako je to izgledalo!

Nina Abramović Dimec: Kad ne pjeva, uživa u druženju s kućnim ljubimcima

Desetogodišnja Nina iz Kostrene je već nekoliko puta nastupala na glazbenim festivalima, a članica je muzičke i plesne škole. Svira klavir i voli disco, pop i klasičnu glazbu. Njezini najdraži glazbenici su grupe ENI, ABBA i Little Mix. Također voli i Pharrell Williamsa, Ninu Badrić, Taylor Swift i Idinu Menzel. No kaže da nije fan niti jednog glazbenika ili glazbenice već se samo zaljubljuje u njihove pjesme.
Osim pjevanja, obožava prirodu i životinje, a vrijeme rado provodi u šetnji sa svojim psićem.
U „Zvjezdicama“ je pjevala pjesme „Ima jedan svijet“ grupe Stijene, „Ave Mariu“ i Madoninu „Don`t cry for me Argentina“.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari