RIJEČKA PUBLIKA GA OBOŽAVA

VOJKO V U RIJECI! Najveće ime regionalne hip-hop scene vraća se u Pogon kulture

Photo: Jurica Galoic/PIXSELL

Vojko V vraća se u riječki Pogon kulture 1. ožujka nakon što ga je prošle godine rasprodao nekoliko dana uoči koncerta. Sudeći po svemu, slično će biti i ovaj put!

Rasprodani koncerti, mnoštvo hitova s milijunskim pregledima i slušanjima, prepoznatljive sintagme iz njegovih tekstova u svakodnevnom razgovoru, osvojeni Porini i nastupi na svim velikim festivalima u regiji… neosporno su Vojka V postavili za kralja regionalne hip-hop scene. Htio on to ili ne.

Nakon prvog albuma prepunog hitovima, Vojko je izbacio i drugi, album “Dvojko” koji je u kratkom roku osvojio digitalne top liste slušanosti što uključuje #1 na Deezeru i Apple Musicu.

Pjesma “Mamacita”, kao očiti favorit publike, našla se i na Billboard Croatia Songs 25 chartu te radijskoj HR Top 40 listi, a album je zauzeo i vodeću poziciju Top liste fizičke prodaje domaćih albuma.

Pokazalo se kako riječka publika obožava Vojka, a on joj to i vraća bogatim, dugim i energičnim nastupima s mnoštvo interakcije, duhovitosti i, naravno, izvedbom nezaobilaznih hitova. Ništa manje ne očekuje se ni ovaj put.

Ulaznice su u prodaji online u sustavu Entrio i na svim Entrio fizičkim prodajnim mjestima kao i u Dalls Music Shopu Rijeka.

Link na ulaznice: https://www.entrio.hr/event/vojko-v-u-rijeci-17186

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari