VRUĆA SUBOTA U NINA BOAT KLUBU: “Techno Maestro” Fabian Jakopetz vodi vas na plesnu plovidbu od kultnih klupskih klasika do današnjih uspješnica

Foto: Facebook Nina (Marin Cuk Vurnek)

U subotu 17. prosinca u Nina Boat Clubu – Klub NINA2 od 23 sata s exclusive all night DJ setom nastupa Fabian Jakopetz (warm up by Labozz/Pure Underground Rijeka).

“Techno Maestro” kako ga neki vole zvati, jedan je od najaktivnijih zagrebačkih producenata i DJ-a koji ovim povodom najavljuje svoj ekskluzivni debitantski all night DJ set. Ako ste željni dobre glazbe i plesa priključite se glazbenom putovanju koje će se bazirati na povijesnom presjeku elektroničke glazbe od njenih samih početaka i kultnih klupskih klasika koji su obilježili jednu eru i razvitak plesne scene, pa sve do današnjih epskih vožnji koje će Vas povesti na nezaboravnu ekskurziju vođenu palicom jedne izražene umjetničke duše.

Fabian je na Techno sceni preko jedne dekade i kroz istu je pružio mnogo plesnih i emotivnih zadovoljstava. S obzirom da je zadnjih godina u potpunosti prešao u profesionalni svijet produkcije elektroničke glazbe i žive izvedbe, ovim povodom će kroz svoj DJ mix predstaviti i svoju esencijalnu glazbenu produkciju koju stvara godinama u vlastitom studiju i izdaje na nekima od kultnih etiketa poput: Yin Yang Records, Funk ‘n Deep Records, Sony Music Entertainment, Bonzai Records, ZYX Music, Baroque Records, Decide Music Concept, te mnogim drugim.

Svojom karizmom, pojavom i ljubavlju prema glazbi pokazuje svoju strast, iskrene emocije prema glazbi te predanost osjećaju pripadnosti jednoj subkulturi u koju je uložio više od pola života. Njegove kvalitete i talent prepoznala su poznata svjetska imena s kojima je surađivao, što ga stavlja u poziciju jednog od rijetkih hrvatskih umjetnika koji su imali priliku surađivati sa ozbiljnim “facama” od kojih su neki dobili ili bili nominirani za “Grammy”. Elita o kojoj govorimo su Tiesto, Eddie Amador, Spartaque, Oliver Moldan, Jerry Ropero, AnGy KoRe, Daniele Petronelli, Balthazar & JackRock, Ali Wilson, Airwave, Arkatec – Thomas Penton, Pierre Deutschmann, Dolby D te mnogi drugi…

nina-jakopetz

Ako se željni dobrog provoda i plesa do zadnjeg atoma snage, onda je vaša subotnja destinacija Nina Boat Club!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Nema povezanog sadržaja