KRENI PREMA … POGONU! Kultni Partibrejkersi u subotu ponovno nastupaju u Rijeci

Zoran Kostić Cane i ekipa nakon skoro godinu dana ponovno su u našem gradu na radost vjernih riječkih fanova ovog benda. U subotu 17. prosinca s početkom u 22 sata nastupit će u riječkom Pogonu kulture

Partibrejkerse su u Beogradu 1982. osnovali godine Zoran Kostić – Cane, bubnjar Goran Bulatović – Manzanera i gitaristi Nebojša Antonijević – Anton i Ljubiša Kostandinović. Nazvali su se Partibrejkers, kako su sami sebe doživljavali. Pretposljednji studijski album “Sloboda ili ništa” objavljuju za PGP RTS 2007. godine. S albuma se ističu naslovna pjesma i “Dugo nema te”, a u postavi su basist Vladislav Rac i bubnjar Dejan Utvar.

Sa dva koncerta iz 3. mjeseca 2009. u Domu omladine pojavljuje se dogoočekivani živi album benda “Krš i lom” (2010), koji pokazuje da su Cane i Anton, uz novog basista Zlatka Veljovića – Lakija i povratnika za bubnjeve Kurjaka, još uvijek jedan od uživo najmoćnijih bendova regije. Posljednji studijski album, “Sirotinjsko carstvo”, dočekan je 2015. godine, a najavio ga je odličan singl “Sitna lova”.

Ulaznice možete nabaviti u pretprodaji po cijeni od 60 kuna u The Beertiji na Trsatu, Dallas music shopu, Croatia records shopu te online na entrio.hr. Na dan koncerta ulaznica će iznositi 80 kuna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari