ŽIRI U SEDMOM NEBU: Nicole i Paula otpjevale najbolji duel večeri!

Nicole Živolić i Paula Bonić svojim su večerašnjim izvedbama stavile žiri na sto muka. Njihove interpretacije pjesama „Jar of hearts“ Christine Perry i „Maybe this time“ Lize Minnely proglašene su najboljim duelom emisije.

– Prvo slušam Nicole kako pjeva. Bilo je jedno tako teško mjesto pred kraj pjesme, rijetko tko može to primijetiti…a ti si tako čisto i fantastično isplivala iz toga. Onda dođe Paula i ja sam u sedmom nebu. To što je ona demonstrirala…ja koji radim s mladima znam koliko rada i talenta treba da bi se to pokazalo i postiglo – oduševljeno je komentirao maestro Šljivac.

– Nicole je, baš kao i prošli put, odabrala idealnu pjesmu za svoj glas. Bilo je jako lijepo, jako se dobro poznaješ i imaš svoj stil – kazala je Vanna, a njezini su komentari izmamili suze na Nicoleino lice.

– A sestra Bonić je napravila maksimalnu stvar za prolazak dalje. Obje imate prekrasne vokale, fantastične ste – dodala je Vanna, a Luka Nižetić nastavio je s riječima hvale: – Nicole, kad ti pjevaš glas ti je kao zvijer koju treba ukrotiti! Stalno mislim da će me taj glas doći pojesti. A ti si Paula, ubila!

paula-bonic-zvjezdice
Paula Bonić

Nicole na žalost nije prošla dalje, a Pauli su se u utrci do titule druge hrvatske zvjezdice pridružili Emma Uvalić, Fran Keretić, Sara Andrić i Dino Miklaužić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari