HBO u Hrvatskoj traži lokacije za ‘predseriju’ koja prethodi radnji Igre prijestolja!

Foto: Buzzara

Producenti Igre prijestolja su kroz zadnjih par tjedana viđeni opet u Hrvatskoj, i to na Korčuli

Navodno će obaviti još par posjeta Dalmaciji kroz ljeto, što je dovelo neke do zaključka da će se predserije (prequeli, ali slobodno koristite našu hrvatsku izmišljotinu) snimati u našim uvalama.

Postoji pet potencijalnih predserija koje će se snimati kroz sljedećih par godina. Tri su u ozbiljnoj produkciji, dok su ostali na lageru (što nam je i potpuno jasno, s obzirom na apsolutni kaos koji je prouzročila osma sezona Igre prijestolja).

Ona koja se trenutačno snima ima radni naziv “Bloodmoon” (krvavi mjesec) u kojem će se radnja odvijati oko prve Duge noći kada su ledeni zombiji prvi put došli na godišnji u Westeros.

Niti jedan lik iz nedavno svršene serije se neće pojaviti u novim serijama, jer se radnja odvija u dalekoj prošlosti.

Za sada Bloodmoon ima sljedeću postavu glumaca: Naomi Watts, Josh Whitehouse, Naomi Ackie, Miranda Richardson, Denise Gough, Jamie Campbell Bower, John Simm, Marquis Rodriguez, Richard McCabe, John Heffernan, Dixie Egerickx i Sheila Atim.

Razočarani smo što nisu mogli naći mjesta za Sinišu Vucu unutar ove serije, kada je u prošloj već bio Ed Sheeran; što je totalni šamar svim fanovima našeg glazbenog pastira iz Trilja.

Ostaje nam samo vidjeti na koji kreativan način će producenti uništiti ostatak Pjesme leda i vatre.

Buzzara

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Nema povezanog sadržaja