PROMJENE U OPATIJI

Iznenadna odluka: Duško Ćurlić ipak neće voditi Doru u Opatiji, evo tko će ga zamijeniti

Photo: Slaven Branislav Babic/PIXSELL

Battifiaca i Tolja prvi put će se naći u voditeljskoj ulozi Dore nakon što su se ranije i sami natjecali na hrvatskom izboru za pjesmu Eurosonga. Duško je zbog gripe u zadnji tren morao odustati od vođenja Dore

Zbog iznenadne bolesti voditelja Dore 2023. Duška Ćurlića, koji je jučer dobio gripu, HRT je objavio kako će ga uživo u prijenosu na voditeljskoj poziciji zamijeniti Mirko Fodor. Tako će voditelji ovogodišnje Dore biti Fodor, Mario Lipovšek Battifiaca i Marko Tolja.

HRT je od početka zamislio da voditelji ovogodišnje Dore budu tri muškarca, pa ni sad nisu odustali od te ideje.

“Ta je vijest danas ponajviše rastužila samoga Duška, koji se silno radovao tom voditeljskom angažmanu u Opatiji, i s kolegama Battifiacom i Toljom već uvelike uvježbavao njihove skečeve i “stand upove”, kako bi subotnji izravni HRT-ov prijenos tog glazbenog događaja i TV spektakla godine Izbora hrvatske pjesme za pjesmu Eurovizije u izravnom HRT-ovu prijenosu iz opatijske dvorane Marino Cvetković bio gledateljima što zabavniji i atraktivniji.

No, iako je Duško, kao vrhunski voditeljski profesionalac i miljenik publike, te zacijelo najveći poznavatelj i Dora i Eurosonga u nas, a koji već godinama vrlo uspješno komentira i sve izravne prijenose Eurosonga i publici i HRT-u nezamjenjiv, ovaj put ga je u tome spriječila bolest koja ovih dana nemilice hara Hrvatskom.

Izravni prijenos Dore 2023. počinje u subotu, 11. veljače, točno u 20:15 na prvom programu Hrvatske televizije (HRT-HTV1), navodi se u priopćenju HRT-a, piše Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari