OMILJENI RTL-OV SHOW

Još se stignete prijaviti u novu, 17. sezonu ‘Ljubav je na selu’: ‘Nova iskustva, prijateljstva i ljubav – gdje ćeš bolje motivacije od toga!’

I dalje traju prijave za novu sezonu omiljenog RTL-ova showa ‘Ljubav je na selu’, a vrata su otvorena svim usamljenim farmericama i farmerima željnima druženja, putovanja i, naravno, ljubavnih iskrica.

Najdugovječniji i najcitiraniji reality show u Hrvata, RTL-ova ‘Ljubav je na selu’, već je puno puta dosad ljudima uljepšala živote i spojila brojna usamljena srca u svim dijelovima Lijepe Naše, ali i okolice.

Sve romantične trenutke na imanjima farmera, sva druženja, putovanja i zabavne zadatke te sve osebujne kandidate koji su iz dana u dan zabavljali brojne gledatelje nemoguće je izbrojati.

A da se hrabrost i otvoreno srce za nove izazove uvijek isplate dobro zna voditeljica Anita Martinović koja se tijekom svoje prethodne četiri sezone družila s brojnim kandidatima, a isto će učiniti i u novoj, 17. sezoni.

”Svi kandidati koji su se dosad prijavili u našu emisiju doživjeli su stvarno predivna iskustva, prijateljstva, nova poznanstva, a mnogi i pravu ljubav. Ako ne u samoj emisiji, onda definitivno poslije pojavljivanja u njoj. A gdje ćeš bolje motivacije od toga! Mnogima je naša emisija stvarno promijenila život”, ističe veselo Anita te otkriva što je ono njoj najljepše kad je u pitanju ‘Ljubav je na selu’.

”Jako je zabavno putovati po Lijepoj Našoj, upoznavati nove ljude, vidjeti kako svi ti naši farmeri žive. A vrhunac i kruna svake sezone uvijek je kad se na kraju showa parovi pojave skupa, držeći se za ručice, sretni i zadovoljni te obznane vezu, zaruke, ljubav. To je uvijek ono što mi najviše ispuni srce”, s osmijehom zaključuje.

Gledatelji su imali prilike upoznati desetke šarolikih domaćina koji su im otvorili vrata svojih farmi, otkrili im želje i ispričali zanimljive ljubavne priče, ali ih i raznježili svojim teškim životnim ispovijestima.

Farmeri, farmerice i njihovi odabranici tijekom boravka na imanjima iz prve su ruke iskusili čari sela i uhvatili se u koštac sa seoskim poslovima, domaćim životinjama, tradicionalnim receptima i glazbenim instrumentima, pobjeđivali su strahove i radili stvari koje se možda nikad ne bi usudili, putovali su cijelom Hrvatskom, sklapali prijateljstva i nezaboravno tulumarili – a sve to možete doživjeti i vi!

I zato, sve usamljene farmerice i farmeri željni druženja, putovanja, zabave, ali i romantike, još uvijek se stignu odvažiti i prijaviti u novu, 17. sezonu omiljenog showa!

Svi oni koji su spremni za ovu avanturu života mogu se prijaviti na e-mail adresi ljubavjenaselu@rtl.hr ili na broj telefona 060 501 556 (0,46 EUR/min – fiksna mreža; 0,63 EUR/min – mobilna mreža). ”Ljubav je na selu” vas čeka!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari