U EXPORTDRVU 10. SVIBNJA

Zabranjeno pušenje najavilo svoj najveći koncert u Rijeci

Kultni bend obilježava 40 godina albuma „Das ist Walter“ i donosi veliki presjek karijere 10. 05. u Exportdrvo

Zabranjeno pušenje najavljuje svoj najveći koncert u Rijeci do sad s kojim će obilježiti 40 godina od objave svog prvog albuma Das ist Walter. “Zenica Blues”, “Selena, vrati se Selena”, “Anarhija All Over Baščaršija”, “Šeki is on the Road Again” i ostali vječni hitovi nastali su samo na tom prvom albumu, koji je posveta Walteru (sarajevskom ilegalcu iz 2. svjetskog rata).

Foto: Sasa Midzor

Na velikom koncertu 10.05. u riječkom Exportdrvu Zabranjeno pušenje provest će publiku kroz najbolje iz svoje bogate karijere, a na set listi, uz Waltera, naći će se i dobro poznati likovi poput Pišonje i Žuge, Fikrete, Guzonjinog sina, Ibre, Halida i “djevojčica kojima miriše koža”.

Na sceni su od 1980. i pripadaju rijetkom krugu legendarnih bendova ex-yu regije, a trenutno dobro uhodanu postavu čine Davor Sučić aka Sejo Sexon, Robert Boldižar Robi, Toni Lović, Branko Trajkov Trak, Dejan Orešković Klo i Anđela Zebec. Noviji dodatak ekipi je talentirani skladatelj i svirač usne harmonike, višestruki dobitnik Porina Tomislav Goluban.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari