GLAZBA JE NJEGOVA STRAST

Josip Drmić vraća se u Rijeku: Za doček nove godine nastupa u jednom noćnom klubu

Privatni album

Glazba je velik dio njegove svakodnevice

Bivši riječki a trenutno Dinamov napadač Josip Drmić vraća se u Rijeku – ali ne na Rujevicu! Kao što smo već pisali, Josip Drmić se u slobodno vrijeme bavi i glazbom – pod umjetničkim imenom DJ Magi početkom godine je objavio svoj prvi singl ”Feel Bad’, a snimio je pjesmu “Zašto mi to radiš” s pjevačicom Oliverom Matijević koju je javnost upoznala u RTL-ovom showu ‘Gospodin Savršeni’.

“Postoji nekoliko razloga zašto sam izabrao Magi za umjetničko ime. Pokojnom stricu Draganu nadimak je bio Magi, ne znam zašto su ga tako zvali, to mu je jednostavno bio nadimak. Ujedno, kad se uzmu početna slova članova moje obitelji dobije se to ime – Magi. Tu je još jedan razlog. Kada su roditelji planirali imati dijete, slučaju da bude kći su izabrali ime Magdalena, a nadimak je Magi.”, otkrio je u razgovoru za RTL Josip Drmić.

Upravo će Drmić biti jedan od glazbenika koji će zabavljati posjetitelje na novogodišnjoj zabavi u Azuri, riječkom baru i restoranu. U novogodišnjoj noći uz njega će nastupiti i DJ Sheko te Gidra iz grupe Connect.

Josip Drmić, bivši reprezentativac Švicarske, u Rijeci je u potpunosti oživio svoju karijeru koju od ljeta nastavlja u plavom dresu. Za DInamo je u dosadašnjem tijeku sezone nastupio 28 puta i priitom zabio osam golova uz pet asistencija.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari