KEREMPUH U OPATIJI: Predstava “Ne igraj na Engleze” – priča o gubitnicima koji nikada nisu ni pokušali…

Ovoga tjedna u Opatiji gostuje zagrebačko Satiričko kazalište Kerempuh s predstavom „NE IGRAJ NA ENGLEZE”.

Predstava u režiji Vinka Brešana i Željke Udovičić održat će se u četvrtak, 8. listopada 2015. godine s početkom u 20 sati u kongresnoj dvorani opatijskog hotela Adriatic.

Bule, Piksi i Paun (Tarik Filipović, Borko Perić i Hrvoje Kečkeš ) trojica su prijatelja koji su odrasli zajedno, trojica urbanih tridesetogodišnjaka, trojica okorjelih kockara. Oni su izgubljeni u punoj snazi svog života, odustali su od svega i žive samo za jedno – kladionicu. Prvi “mulja” ženu koja ga uzdržava, drugi je izdao svoje najbliže, a trećeg ganjaju kamatari. Klade se na utakmice, ne nužno na rezultat. S rastom tenzija pojačava se nervoza i razotkriva se niz pojedinosti koje će do temelja uzdrmati njihovo prijateljstvo.

Dinamična i napeta, od početka do kraja, ovo je priča o gubitnicima, no ne o onima koji su izgubili, već o onima koji nisu ni pokušali.

Cijena ulaznice: 70,00 kuna, a mogu se kupiti:
Festival Opatija, Zert bb, Opatija; 051/271-377, radnim danom 8-16 sati
Foto Revija, Užarska 28, Rijeka; 051/315-261, radnim danom 8-19, subotom 8-12 sati

Antikvarijat Ex Libris, Riva Boduli 3B, Rijeka; 051/312-221, radnim danom 9-20, subotom 9-14 sati ili internet prodajom na www.mojekarte.hr

Na dan izvedbe ulaznice se mogu kupiti u hotelu Adriaric, sat vremena prije početka predstave.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari