TRAŽI SE KARTA VIŠE

Legendarni Ričard u Driveničkom kaštelu s hit-predstavom koja je rasprodana svugdje gdje se pojavi

Sprema se itekako zabavna večer na posebnoj lokaciji

Nakon sjajne grupe Dalmatino, u Drivenički kaštel, zasigurno jednu od najatraktivnijih lokacija u regiji, stiže megapopularni Ričard.

Ričardi će igrati svoju popularnu predstavu “Oči Uoči Zgospod’non”, predstavu koja je mahom rasprodana svugdje gdje se “Kralj Ričard” s njom pojavi. Zahvaljujući organizatorima: I Château Drivenik, Mamma Mia Fine Food i Old School Hostel, publika će imati jedinstvenu priliku pogledati predstavu ispunjenu sjajnom izvedbom aktera koji je svoju popularnost stekao na nacionalnom nivou te postao jedan od lidera scene.

Ričard će svoju predstavu igrati 24. lipnja s početkom u 21 sat i ne treba sumnjati da će to biti još jedna noć za pamćenje te da zabave i smijeha neće nedostajati.

Ulaznice za ovu jedinstvenu večer su u prodaji i mogu se kupiti u sustavu Entrio ( https://www.entrio.hr/event/ricard-oci-uoci-zgospodnon-14422) te u Fine Food Mamma Mia u Rijeci.

Kako najavljuju organizatori, nakon Dalmatina i Ričarda, kaštel će biti mjesto hrvatske premijere novog stand up programa “Dvorske lude” u izvođenju “Splicke scene” 14. srpnja, a u kolovozu će u Drivenik stići i nezaobilazna “Casabianca” s Mariom Lipovšekom Battifiacom i Irenom Grdinić.

Sjajni programi tako će i ove godine obilježiti driveničko ljeto pa ne treba sumnjati da će publika standardno put kaštela, uživati u jedinstvenom ambijentu uz izvrsne programe.

‘Vidimo se 24. lipnja!’ – poručuju organizatori.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari