SVUDA ŠČAROLIJA!

Let 3 izazvao ludnicu u Madridu, pogledajte kako su dočekani: ‘Se*, droga i veliki veliki svjetlosni šou’

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

U Madridu su ih dočekali i brojni obožavatelji, a poruke podrške zaredale su se i u komentarima

Let 3 je na svom službenom profilu na Instagramu objavio video i to uoči nastupa.

Dečki iz Leta 3 trenutačno se nalaze u Madridu gdje promoviraju svoju pjesmu “Mama ŠČ” s kojom će nas predstavljati na ovogodišnjem Eurosongu u Liverpoolu.

“Se*, droga i veliki veliki svjetlosni šou. Madrid, u tebi smo”, napisali su uz video koji su podijelili na svom profilu na Instagramu i najavili nastup.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Damir Martinović Mrle (@mrle.let3)

U Madridu su ih dočekali i brojni obožavatelji, a poruke podrške zaredale su se i u komentarima.

“Miriše na dobro, imam neki dobar predosjećaj”, “Opis je sve”, “Dečki zakon”, “Najveće zvijezde”, “Možda se sretnemo”, “U boj za narod svoj”, poručili su im.

Podsjetimo, trenutno najtraženiji bend u Hrvatskoj i regiji najavio je i svoj najveći zagrebački open air koncert nakon nastupa na završnom natjecanju za najbolju pjesmu Europe u Liverpoolu! Ovog će nam puta Let 3 svirati na Šalati, i to u subotu, 2.rujna 2023.

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Publiku će, kaže Mrle, i ovog puta napuniti energetskom ŠČ! frekvencijom koja je ispunjena samo energijom ljubavi.

‘’Ljubav nas pokreće, ljudi moji! Mirišite na cvijeće i vodite ljubav, sve oko nas je puno ljubavi.’’ – poručio je Damir Martinović Mrle te dodao: ‘’Let3 dolazi na Šalatu pojesti salatu. ŠČ!’’

Nakon pobjede na Dori u Opatiji, Let3 su u veljači održali veliki koncert u sklopu svog festivala AntiValentinovo #8 u Domu sportova, a po povratku iz Liverpoola kreću s pripremama za još jedan vrhunski rock spektakl, ovog puta pod zvjezdanim nebom zagrebačke Šalate.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari