ORILO SE - ŠČ!

Let 3 pokorio Madrid! Mrle raskopčao hlače pa zagrlio pjevačicu: ‘Konstractor’

Instagram

Nakon Varšave, Tel Aviva i Madrida, Let 3 će 16.4. nastupiti u dvorani Here u Londonu

Let 3 je sjajnom izvedbom u dvorani La Riviera osvojio fanove Eurosonga u Madridu, od kojih su neki stigli s hrvatskim zastavama. Mrle je tijekom intervjua otkopčao hlače i spustio majicu.

Ni u Španjolskoj nije izostala euforija u trenucima kada bend otkrije ruže u stražnjicama, a nakon same izvedbe Prlja je predvodio a capella zbor od preko 2500 fanova koji su još jednom htjeli ponoviti gradivo pjevajući “Mamu ŠČ!”.

Prije samog nastupa, Let 3 je prošetao purpurnim tepihom te odradio još niz intervjua potvrđujući veliki interes medija za našim eurovizijskim predstavnicima, a članovi benda susreli su se ponovno i sa španjolskim ŠČ fanovima.

Mrle je podijelio fotku na kojoj pozira sa srpskom pjevačicom Konstraktom. napisavši u opisu: “Konstractor”.

Nakon Varšave, Tel Aviva i Madrida, Let 3 će 16.4. nastupiti u dvorani Here u Londonu, na posljednjem predeurovizijskom partyju, nakon čega se vraćaju u Hrvatsku na posljednje pripreme prije odlaska zlatnim traktorom za Liverpool.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari