DO POBJEDE - 'ŠČ'!

Let 3 nakon objave službenog spota ponovno skočio na kladionici: Prešišali Srbiju i Lukea Blacka

Screenshot

Prvo mjesto po kladionicama i dalje snažno drži švedska predstvanica Loreen s pjesmom “Tattoo”

Nakon što je riječka grupa Let 3 predstavila službeni spot za pjesmu “Mama ŠČ”, naši su predstavnici na Eurosongu skočili na kladionicama. Sada ponovno drže 15. mjesto, a pretekli su i srpskog predstavnika Lukea Blacka koji u Liverpool ide s pjesmom “Samo mi se spava”, koja trenutno zauzima 16. mjesto.

Spot je na službenom YouTube kanalu Eurovision Song Contesta pogledalo više od 216 tisuća ljudi, dok na Dallasovom kanalu on ima više od 266 tisuća pregleda.

Spot je snimljen u režiji poznatog hrvatskog redatelja Radislava Jovanova Gonza, kojemu je ovo, kako sam kaže, samo šlag na tortu nakon svih godina uspješne suradnje i prijateljstva.

‘’Njime se pokazuje koliko je bitna antiratna poruka na njihov, naš pravi i jedini način. Ono što ne znaju ljudi po Europi i BBC-u je da su oni jaki koncertni bend s dugačkom tradicijom performansa i u teatru i na koncertima te da nisu nastali samo zbog Eurosonga. Hvala Stanleyu Kubricku”, izjavio je Radislav Jovanov Gonzo.

“12 bodova od Rusije. Ovo je pravo remek-djelo godine.”, jedan je od komentara na YouTubeu.

Inače, prvo mjesto po kladionicama i dalje snažno drži švedska predstvanica Loreen s pjesmom “Tattoo” kojoj daju 40 posto šanse za pobjedu na ovogodišnjem izboru za pjesmu Europe, piše Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari