“LETO VA KRALJEVICI”: Ovo ljeto brojni koncerti te velika bakljada na Krčkom mostu

Kraljevica će ponuditi već prepoznatljive manifestacije poput regate krstaša, Tira – Tira, ali i nove manifestacije poput Križišćanske noći i manifestacije Etno camping koja će predstaviti lokalne KUD-ove i klape koje njeguju tradiciju kraja.

To su najavili predstavnici Grada Kraljevice, TZ Grada Kraljevice i stručni suradnici za ovogodišnje “Leto va Kraljevici”.

Ove godine program je još bogatiji i nudi čak 26 događaja

Po prvi put manifestacija se proširila na sva mjesta na području Grada Kraljevice tako da će svoje programe predstaviti Križišće, Šmrika, Bakarac i Kraljevica. U manifestaciju su uključeni i lokalni izvođači, ali i prepoznata imena poput Radojke Šverko, Đanija Stipaničeva, Jasmina Stavrosa, Mejaša i Begina. “Letom va Kraljevici” na svoje će doći djeca, sportaši, ozbiljnija publika, umjetničke duše i gurmani.

Posebno spektakularna biti će proslava Oluje, dobru suradnju s Armadom i svim udrugama koje obilježavaju godišnjicu pobjedonosne akcije te najavila da program nakon paljenja baklji na Krčkom mostu seli na rivu u Kraljevicu gdje će se prirediti i vatromet.

Foto: Dražen Suvić

Zbog obnove dvorca, ovo ljeto neće biti programa u dvorcu Frankopan.

“Leto va Kraljevici” praktično je počelo subotnjim koncertom klape HRM Sveti Juraj, no svečano otvaranje zakazano je za 6. srpanj, a do tada će se odviti već četiri manifestacije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Nema povezanog sadržaja