NOĆI RIJEČKIH TRGOVA: Donosimo bogat koncertni program sve popularnije manifestacije

Sve popularnija ljetna manifestacija Noći riječkih trgova i ove nam godine donosi nekoliko iznimno zanimljivih koncerata u središtu grada

Sve počinje već 30. lipnja kad je na Pavlinskom trgu s početkom u 21 sat na rasporedu besplatni koncert Nina Kraljić tria, a još jedan besplatni koncert održava se 20. srpnja kad nastupa Acoustic quintet.

One nešto veće zvijezde nastupat će na Trgu Riječke rezolucije. Prvi koncert na rasporedu je 5. srpnja kada nastupaju 4 tenora. Ulaznice su u prodaji po cijeni od 120 kuna za parter i 140 kuna za VIP parter.

Već tjedan dana kasnije, 12. srpnja, stiže klapa Intrade predvođena omiljenim Tomislavom Bralićem. Ulaznice su u prodaji po cijeni od 100 kuna i 120 kuna za VIP parter.

Noći riječkih trgova zaključuje Marko Škugor 27. srpnja, a ulaznice za njegov nastup koštaju 90 kuna za parter i 110 kuna za VIP parter. Svi koncert započinju u 21 sat.

Ulaznice se mogu kupiti u Dallas Music Shopu i online na Ticketshop.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari