OCEAN IN MOTION

Galerija | Ljetna plesna zabava započinje atraktivnim boat partyjem na otoku Krku!

Udruga Loud Silence slavi 4. rođendan a tim povodom obećavaju dosad najbolje izdanje Ocean in Motion boat partya

Najpoznatiji riječki boat party pod nazivom Ocean in Motion obilježava svoju 4. godišnjicu. Ove godine će biti još veći, bolji i pozitivniji nego ikada prije, najavljuju organizatori.

“Sve je počelo 2019. godine kada su tvorci Loud Silence-a u Puntu na otoku Krku na brodu Lahor ugostili Viktora, a uz njega i lokalni support. Od tog dana serijal je samo rastao, a svaki party je bio sve bolji i veći.”, govore iz udruge.

Nakon uspjeha na početku, organizatori su se preselili na veći brod Kamelija u Crikvenici čime su nastavili s daljnjim rastom partyja i privlačenjem sve većeg broja posjetitelja.

U četvrtoj godini postojanja Ocean in Motion Boat Party serijal se ističe kao jedan od najpopularnijih i najuzbudljivijih događaja u Rijeci i okolici, privlačeći svojim programima elektroničke plesne zabave mnoštvo ljudi iz cijele regije pa i šire.

Ovogodišnja 4. godišnjica tvorci Loud Silencea bit će posebna prilika za organizatore da se zahvale svojoj publici na vjernom praćenju te da proslave svoj uspjeh u zajedništvu s prijateljima i obožavateljima.

“Pozivamo sve ljubitelje dobre zabave da nam se pridruže na ovom nezaboravnom događaju i uživaju u ritmu vrhunske elektroničke glazbe, prekrasnom pogledu na more i uzbudljivom druženju s prijateljima.”, poručuju organizatori boat partya koji će se dogoditi 24. lipnja s polaskom iz uvale Voz. Organizatori su za ovu priliku najavili i mnoga iznenađenja.

“Sve je spremno za najbolju feštu na moru, a jedino što nam preostaje jest da se prepustimo uzbudljivom ritmu i uživamo u fantastičnoj atmosferi. Vidimo se 24. lipnja na otoku Krku, ukrcavanje počinje u 15.30 a party na brodu potrajat će sve do 23 sata”, zaključili su organizatori.

Organizatori prve informacije o line upu partyja najavljuju za 15. svibnja a ulaznice se već sada mogu nabaviti putem sustava Entrio OVDJE.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari