ULAZ JE SLOBODAN

Minea će publiku riječkog Stop Caffe & Cluba vratiti u zlatno doba devedesetih

Stop Caffe & Club priprema još jednu glazbenu poslasticu. Ulaz je slobodan!

U petak 6. listopada Stop Caffe & Club će ponovno ugostiti Mineu, jednu od najvećih zvijezda devedesetih. Ovaj popularni riječki kafić u zimsku sezonu ulazi uz širok repertoar live svirki koje otvara uz Mineu.

Nema sumnje kako je jedna od najpopularnijih pjevačica na hrvatskog glazbenoj sceni u 90-im godinama, po mnogima zlatnom razdoblju hrvatske zabavne glazbe, bila Minea – a upravo ona će ponovno biti gošća u Stop Caffe & Clubu!

Sve što je dobro zaslužuje reprizu. Nakon već dva odlična nastupa, Minea će se i treći put vratiti riječkoj publici na već dobro poznatu adresu – u Stop Caffe & Club. Jedno je sigurno, uz brojne zarazne hitove koji su obilježili sve generacije, zabava je zagarantirana.

Vrapci i komarci, Rano, Bit će bolje, Uberi ljubicu, Da me oće Stipe, samo su neki od njezinih najvećih hitova koje ćete imati prilike čuti u petak 6. listopada.

Ulaz je slobodan.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari