SUPERSTAR

Švicarac Luka oduševio talentom i pozitivnim stavom: ‘Greška s Varnim paljkom dogodila se slučajno!’

Nastup Švicarca Luke Veljkovića oduševio je gledatelje RTL-a u drugoj epizodi ‘Superstara’. 20-godišnjak je oduševio i žiri svojim veselim i pozitivnim stavom te smislom za humor pa su jednoglasno odlučili da Luka ide dalje!

“Prezadovoljan sam reakcijama na nastup, stižu mi poruke sa svih strana. Mojima je malo smiješno kako sam pristupio cijelom nastupu, a oduševili su se i prijatelji iz Švicarske”, priča 20-godišnji ekonomist Luka Veljković koji je oduševio žiri pjesmom Parnog valjka, ali i benda BLACKPINK – uz čiju pjesmu i pokazao i sjajne plesne korake.

Zaposlen je kao ekonomist, a u slobodno vrijeme obožava izlaziti i družiti se. “Glazba mi je život. Otkad znam za sebe – pjevam i plešem, odmalena su mi svjetske zvijezde uzor u ovome što radim, volim Arianu Grande, BTS, BLACKPINK…”, navodi Luka. Okušao se već i u njemačkoj verziji Superstara gdje je ušao u uži izbor kandidata.

Veljković je oduševio cijeli žiri, a u Niki Turković vidi glazbenu srodnu dušu. “Iskreno, svi, ali Nika i ja smo se negdje našli jer volimo sličnu vrstu glazbe. Drago mi je što im se svima svidjelo! Onaj komentar Tončija Huljića za obrve, taj mi je jedan od najdražih”, kroz smijeh dodaje ovaj veseli mladić.

Njegov gaf s nazivom benda ‘Varni paljak’ bio je, otkriva, sasvim slučaja. “Baš mi je drago da sam ljude nasmijao, iako se to dogodilo slučajno. Prije samog nastupa sam u sebi ponavljao ime grupe Parni valjak, a na kraju ipak pogriješio”. Lukina pogreška nasmijala je Hrvatsku, a njegov plesni talent je sve oduševio. “Za sebe plešem već nekoliko godina, a za ovaj nastup pripremao sam se par tjedana. Drago mi je što se i žiri zabavio!”.

Iako je rođen u Švicarskoj, Lukina majka je rođena u Zagrebu pa je uvelike vezan uz Hrvatsku. “Kada bi mi preseljenje u Hrvatsku doprinijelo glazbenoj karijeri, ne bih dvojio ni trenutka. Razmišljao sam da upišem Glazbenu akademiju u Zagrebu, a volio bih i predstavljati Hrvatsku na Eurosongu 2024. godine pa bi mi u tome preseljenje puno pomoglo. Minimalno sam pet do šest puta godišnje u Zagrebu”, zaključuje Veljković.

Show ‘Superstar’ gledajte na RTL-u i platformi Voyo!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari