SPECIJALNO DONJE RUBLJE

Mrle otkrio tajnu bijelih gaćica koje su nosili na spektakularnom nastupu

Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Članovi benda su s delegacijom i obitelji proslavili u pubu u Liverpoolu, a Mrle je kazao da su spremni na sve

Grupa Let 3 izborila se za ulazak u finale Eurosonga u subotu. Članovi benda su s delegacijom i obitelji to proslavili u jednom pubu u Liverpoolu, a Damir Martinović Mrle za Jutarnji list kazao je da su spremni na sve.

“Mislili smo na sve, sa sobom smo u Liverpool ponijeli dovoljno bijelih pamučnih gaćica i potkošulja koje je specijalno za nas napravio Galeb. BBC nam je, naime, rekao da ne smijemo imati odjeću koja bi se mogla zapaliti na sceni, pa sad ponosno nosimo posebne nezapaljive gaće”, rekao je za Jutarnji.

Na pitanje što očekuju u subotu odgovorio je: “To je teško pitanje. Sigurno je da ćemo na njega moći odgovoriti za par dana, možda već u subotu”.

‘Hej ruljo, u finalu smo’

Podsjetimo, Mrle se nakon prolaska u finale oglasio na svom Instagramu.

“Hej ruljo, u finalu smo”, poručio je u videu na kojem leži u kadi koja je do vrha napunjene lopticama. U opis videa napisao je: “Čupaj pič*u” te je dodao emotikon traktora.

“Sve ste”, “Kakve legende!”, “Napokon Hrvatska u finalu”, “Bravo”, samo su neke od brojnih reakcija.

U finalu Eurosonga su i predstavnici Moldavije, Švicarske, Finske, Češke, Izraela, Portugala, Švedske, Srbije i Norveške.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari