UVJERLJIVO NAJLUĐI NASTUP

Let 3 po klikovima debelo prešišao sve nastupe na YouTube stranici Eurosonga

Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Let 3 je prošao u finale ovogodišnjeg Eurosonga, a dokazali su da mogu zapaliti i YouTube

Nakon nastupa u prvoj polufinalnoj večeri Let 3 je digao prašinu i izazvao brojne rekcije na društvenim mrežama, a koliko su bili dobri, u prilog idu i brojke na službenom You Tube kanalu Eurosonga.

‘Nisam se godinama smijao ovoliko’

Riječki dečki su tamo pomeli konkurenciju i sve favorite ostavili iza sebe. Njihov nastup je pregledan najviše puta. Trenutačno, 10. svibnja u osam sati, nastup je brojao 361 tisuće pregleda.

Švedska Loreen i “Tattoo” imaju 240 tisuća pregleda, a mlada Alessandra iz Norveške, koja je također favoritkinja za pobjedu, 210 tisuća pregleda.

“Nisam se godinama smijao ovoliko na nečiji nastup. Hvala ti Hrvatska!”, glasio je jedan od komentara ispod nastupa Leta 3.

“Zasluženo. Cijenim poruku koju ima ova pjesma”, “Ponosni sam Hrvat, pozdrav iz Belgije”, “Bravo za finale Let 3! Bilo je malo trte u glasu, ali kulminacija pjesme super”, pisali su oduševljeni gledatelji Eurosonga.

Ipak, nije sve tako bajno.

Na kladionicama Eurosonga, Let 3 je zadržao svoje 16. mjesto, ali vjerujemo da će do finala, subote, dignuti se među prvih deset, piše Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari