U LJETNOM UGOĐAJU

Na jednoj od najljepših riječkih plaža kreće sezona zabave: U subotu 15. lipnja rasplesat će vas DJ Ivan Mastermix

Uz legendarnog Ivana Mastemixa nastupit će saksofonist Tony T. Zabava počinje odmah nakon kupanja – u 20 sati

S plaže na party, mogući je slogan subotnjeg zabave u S Baru na Preluku, lokalu smještenom ispod legendarnog prelučkog ‘s zavoja’ gdje su se 70-ih godina prošlog stoljeća održavale Grand Prix motociklističke utrke s najvećim onodobnim zvijezdama motociklističkog sporta.

Od 20 sati za odličnu atmosferu i nezaboravan provod na jednoj od najljepših riječkih plaža zadužen je DJ Ivan Mastermix uz podršku saksofonista umjetničkog imena Tony T. Kako je za subotu u Rijeci i okolici najavljeno lijepo vrijeme uz prave ljetne temperature, očekuje se puno kupača od kojih će mnogi ostati i na glazbeno.plesnom happeningu kojeg će prirediti uvijek dobro raspoložen Matermix, DJ koji i one najljenije podiže na noge i baca u plesni trans.

Rezervacije stolova moguće su putem telefona (099 8809 134).

Pred nama je još jedna ludo zabavna ljetna sezona u beach-baru na Preluku koji i ove godine nudi dobro prokušani i popularni mix dnevne kupališne zabave i večernjeg opuštenog glazbenog i plesnog druženja uz atraktivne izvedbe zanimljivih izvođača raznih žanrova glazbe.

Podsjetimo, poznati riječki DJ Ivan Mastermix još je ranih 90-ih donio svjetski zvuk elektroničke house glazbe na Kvarner i druge dijelove Hrvatske.

DJ Ivan Mastermix, često (opravdano) nazivan i “ocem house glazbe na hrvatskoj sceni”, nakon stotina i stotina nastupa širom svijeta, okušavši se u različitim glazbenim (pod)žanrovima elektroničke glazbe, možda je i najpoznatiji po svojim mixevima elektroničke house ili lounge glazbe primjerene uživanju u ljetnim mjesecima, na plažama uz koktele i dobru vibru.

To ne znači da – ako publika to bude tražila – Mastermix nije u stanju i ‘opasno zapržiti” pozivajući goste na ples!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari