NA KAUČU by Vedrana Lisica

NA KAUČU Gradonačelnik Kraljevice Dalibor Čandrlić: Košarka me formirala kao osobu!

U ovotjednoj epizodi podcasta NA KAUČU by Vedrana Lisica gledamo nekad velikog košarkaškog talenta, danas  gradonačelnika Kraljevice Dalibora Čandrlića.

Zanimljivo bi mnogima moglo biti da se Čandrlić ne smatra političarem te da je ¾ mandata gradonačelničku funkciju obnašao volonterski. Gledajući unatrag smatra da ga je upravo košarka formirala kao osobu i da je zahvaljujući sportu vrlo rano naučio ustajati nakon poraza.  Kako je bilo igrati košarku i biti talent u vrijeme jednog Dražena Petrovića? Kako su izgledale utakmice sa i protiv Tonija Kukoča, Dina Rađe, Aramisa Naglića, Gordana Giričeka i kako je to izgledalo na parketu protiv NBA ekipa?

Čandrlić kaže kako sve u životu radi iz ljubavi i kako mu je najteža životna odluka bila odustati košarke, nakon čega je dugi niz godina plovio i bavio se managerskim poslovima u pomorstvu. Za vrijeme svojih godina na moru prisjetio se brojnih avantura, poput primjerice posjete kanibalističkom plemenu.  Između ostalog pričao je kako je ostao bez jakne i novčanika u Milanu, u smišljenoj akciji tamošnje bande.

U sklopu dijela ILI- ILI morao je odabrati između Tonija Kukoča i Dina Rađe, između Miroslava Škore i Željke Markić, između Marina Miletića i Katarine Peović itd…

U NIKAD NISAM, voditeljica je Dalibora Čandrlića, između ostalog, pitala je li ikad pušio travu i je li ikad pomišljao kandidirati se za župana.

Pogledajte epizodu (NAPOMENA: Razgovor je snimljen PRIJE no što je Dalibor Čandrlić objavio da je zaražen koronavirusom i da boravi u samoizolaciji)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari