ČESTITKE!

Večernjakova ruža: Mojmira Pastorčić je TV osoba godine, a Maja Ćustić i Edin Mehmedović, treneri iz ‘Života na vagi’ proglašeni su novim licima godine!

Foto: Borna Filić/Pixsell

Večernjakova ruža u subotu navečer dodijeljena je po 27. puti, a RTL-ova lica i projekti i ove godine prepoznati su od strane gledatelja!

Već godinama Večernji list tradicionalno dodjeljuje Večernjakovu ružu, nagradu za najbolje iz svijeta televizije, filma i glazbe u protekloj godini u sedam različitih kategorija.

RTL-ovi projekti i lica ove godine dobili su tri nominacije. Mojmira Pastorčić nominirana je u kategoriji TV osobe godine, ‘RTL Direkt’ u kategoriji TV emisije godine, a treneri Maja Ćustić i Edin Mehmedović iz showa ‘Život na vagi’ nominirani su kategoriji Novo lice godine.

Photo: Josip Regovic/PIXSELL

Maja Ćustić i Edin Mehmedović, treneri iz ‘Života na vagi’ osvojili su prvu Večernjakovu ružu u kategoriji Novo lice godine!

“Draga Ružo lijepo te imati u rukama. Prvo da čestitam svim nominiranima… Čast je biti ovdje među svima vama, srce mi lupa sto na sat!”, rekla je Maja nervozno. “Hvala vam što ste nam vjerovali hvala vam što vjerujete da postoje ljudi velikog srca. Uz ovakve ljude kao što je ovaj bradonja pored mene sve je puno lakše. Vrijeme u koje živimo je čudno i neizvjesno te mislite na sebe i svoje zdravlje”, dodala je Maja.

“Hvala vam što ste dali priliku uz sva ova lica koja godinama gledam na televiziji, nagraditi dvoje trenera, kineziologa da govore o važnosti tjelesnog zdravlja!”, rekao je trener Edo.

Mojmira Pastorčić je TV osoba godine!

Mojmira Pastorčić osvojila je nagradu za TV osobu godine, a prilikom preuzimanja nagrade zahvalila se svima koji su je nominirali, ali i glasali za nju. “Zahvalila bih se i mojoj maloj redakciji RTL Direkta gdje svi maksimalno rade i trude se”, rekla je Mojmira te dodala kako joj je 2020. godina bila i osobno najteža te će pamtiti kako je te ‘najteže godine netko mislio da je ona najbolja.’

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari